Kiadványaink

Módszertani kézikönyv – Újra a Pályán Foglalkoztatási Rehabilitációs Programcsomag
 
 
 
 
 
 
 
A Lépéselőny Egyesület Munkarehabilitáció, esélyegyenlőség, fogyatékosügy  végigvitt Project-jének kiadványai a „Visszatérés Rehabilitációs munkaerő-piaci szolgáltatás beindítása” keretében készültek. A projekt célja a leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése, munkaerő-piaci integrációjának elősegítéséről, javításáról szól,
 
 
A lépéselőny egyesület egyik nagy dobása az álláskeresési társasjáték kifejlesztése volt 2015.-ben. Így csoportosan és játékosan tudjuk ügyfeleinket rávezetni:
Az álláskeresési nehézségeik megoldása igazából nem nehéz, csak a megfelelő hozzáállás kel hozzá, és egy logikusan felépített célirányos terv, hogy lépéselőnyben lehessenek az álláskeresők között.
 

„HARMÓNIA”

A „HARMÓNIA” elnevezésű projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásával valósul meg. Fő célja – egy teljes éven át – különböző helyi színtereken egészségfejlesztési és prevenciós Programokkal segítni az egészség megőrzését, Ez a kiadvány,
 
 
 

AGORA újság, Havonta megjelenő kiadványai

Az AGORA Információs és Kereskedelmi Kiadványa a Lépéselőny Debreceni Foglalkoztatási Központnak és a Lépéselőny egyesületnek. A társadalmi értékek és felelősségvállalás hangsúlyosságát  széles körben hangsúlyozni hivatott médium.

 
GÖRÖNGYÖS ÚTON A CSILLAGOKIG kiadványunk megrendelhető
 
 A „GÖRÖNGYÖS ÚTON A CSILLAGOKIG!” képregény-füzet megrendelhető egyesületünktől!
Ára: 249 Ft + postaköltség
Rendelés: ugyfelplaza@gmail.com
Telefonszám: 20/947-2015

Képregény kiadvány