A változás érzelmi ciklusai -csoportos tanácsadás

Változások érzelmi ciklusainak ÖsszefogásaCsoportos tanácsadásunk olyan munkáltatóknak előnyös igényelni alkalmazottai számára, akiknél sok a folyamatbeli változás átszervezés fog a közeljövőben megvalósításra kerülni.

Amikor egy stabilan működő munkahely életében hosszú idő után új folyamatokat szeretne bevezetni a munkáltató, hogy a rutinszerű. Viszont elavult módszereket felválthassák hatékonyabb folyamatok az a munkavállalók számára feszültséget generálnak, ami a hatékonyságot befolyásolja. Negatívum lesz, amikor a végén ez a stressz a vezetőségen csapódik le.

Miért szükségszerű a változás érzelmi ciklusait megismertetni az alkalmazottakkal?

Ennek szükségességét nem mindenki veszi komolyan. Viszont a segítségét úgy érzékeli a cég vezetése, hogy a változó folyamatokat sikerül gyorsan és hatékonyan bevezetni. Tudatosítva a változás érzelmi ciklusait, és azok pozitív hatásait, akkor jobb eredményeket tudnak elérni a hétköznapi munkában. A

Ennek formája Csoportos tanácsadás időtartama 8 óra 2-6 fővel már indítható a foglalkozás, ideális létszám 6-12 fővel igazán hatékony a változások bevezetéséhez.