Érzékenyítő tréning munkáltatóknak, a tolerancia fejlesztésére

Olyan munkáltatók számára javasoljuk az Érzékenyítő tréningünket, akik hátrányos helyzetű (nők, idősek, romák stb.), fogyatékkal élő munkavállalókat szeretnének egészséges munkavállalókkal  alkalmazni egyszerre.

Ajánlott létszám 2-6-fős csoportokban, illetve 6-12 fővel indított csoportok, A tréning tanácsadás-jelleggel épül fel , a képzés 18 órát vesz igénybe a jelentkezők részéről.

Érzékenyítő tréning vállalkozóknak akik ki akarják használni a megváltozott munkaképességűek alkalmazásában rejlő lehetőségeket, esélyegyenlőséget teremtve és lojális munkaerőt szeretnének nyerni maguknak
Esélyegyenlőség teremtés a verseny szférában nyereséggel

Miért hasznos az Érzékenyítő tréning egy munkaadónak?

Gyakorlatias útmutatást és betekintést ad a vállalkozásokat képviselő személyeknek, hogyan kezeljék és motiválják a fogyatékos személyeket emberileg.

Tisztázhatja végre melyek az elterjedt tévhitek és bemutatva az egyszerű tényeket! Ami miatt érdemes sőt nemcsak okos megoldás  megváltozott munkaképességű személyeket alkalmazni. Sőt, kifejezetten hasznos is azoknak akik hosszú távon terveznek fejlesztéseket!  A nagyobb figyelmet és érzékenységet kívánó személyek foglalkoztatásával kapcsolatban sokan csak a plusz gondokat látják meg.A tréningen megszerezhető az a versenyelőny, ami a lehetőségek átláthatóságával és az ehhez szükséges összes információ átadása révén változik csak egyértelművé! A munkáltató hogyan válik képessé minden előnyét kihasználni az esélyegyenlőség megteremtésének amiért cserébe a Hátrányos helyzetből munkába került munkavállalók. Lelkiismeretes munkáját és lojalitását megkapva a munkáltatók számára.E mellett emberileg és erkölcsileg kiemelkedve az átlagosan gondolkozó munkáltatók és vállalkozások közül. Ez már önmagában is nyereséget jelent!