Személyzetfejlesztés

Személyzet fejlesztési tréning munkáltatóknak és frissen alakuló civil szervezeteknek egyaránt ajánlottOlyan munkáltatóknak ajánljuk,ahol szeretnék a megfelelő személyzet fejlesztés módszerének kiválasztásával és alkalmazásával,képesek legyenek a munkatársakban megerősíteni a meglévő bizonyítási vágyat.

Ez a tréning a dolgozók hozzáállásában mérhető eredmény változásokat hozott tapasztalataink és a kapott visszajelzések szerint, mert bizonyítottan szükséges időnként minden olyan munkahelyen ahol nem alkalmaznak az alkalmazottak körében financiális motivációt, célprémiumot adott tervek eléréséhez.

Egy körültekintő munkáltató érzi a szükségét, hogy mikor kell javítani az egyéni és a szervezeti eredményeket, a munkamorált, a célra fókuszált hatékonyságot, ilyenkor érdemes a személyzet fejlesztés tréninget igénybe véve megoldani a problémákat.
Ez a tréningünk létszám korlát nélküli és 20 órát vesz igénybe az időkeret megtartása természetesen előzetes egyeztetések alapján igazodik az elvárásokhoz.

Miért a legjobb megoldás a személyzet fejlesztés tréning?

Olyan szervezett tanulást tudunk így megvalósítani az alkalmazottak körében, amely képessé teszi őket saját viselkedésük megváltoztatására, kontrollálására. Munkaköri követelményüknek megfelelően nyújthassák. És az elvárt szintet és összességében pedig a kollektíva képes legyen kiemelkedő teljesítményt elérni a vállalat érdekében.
Mint a munkakör-elemzésnek, mint a munkakör-tervezésnek a kiindulópontjául szolgálhat ez a tréning. De a tökéletlen kiválasztásból eredő hiányosságokat is korrigálni lehet e tréning segítségével a személyzeti fejlesztések területén.
Személyzet fejlesztés tréningünk további részleteiről érdeklődjön, név beilleszt képzési referensünknél! érdekel a képzés, felveszem a kapcsolatot