Támogatók felajánlásait várjuk bőrrákkal küszködő fiatalember számára!

DSCN0705

A Felföldi Édességgyártó Kft. felajánlásával a Segítők Innovatív Közössége Közhasznú Egyesület múlt hét pénteken nagy összegű adományt adott át Soltész István részére, amit édesanyja vett át. 

 

A 37 éves fiatalembernél bőrrákot diagnosztizáltak három éve. Az állapota rövid időn belül súlyossá vált. Ma már speciális gyógyszerek és fájdalomcsillapítók nélkül nagyon nehezen tudja átvészelni a mindennapokat. Nem szívesen mozdul ki otthonról, nem szeret beszélni a betegségéről, egyedül csak édesanyjára támaszkodhat. Kezdetben a család ki tudta fizetni a kezelések összegét, viszont az édesapa halála után megváltozott a helyzet. Jelenleg nem tudják folyamatosan fizetni a gyógyszereket. Önzetlen támogatók nélkül Soltész István állapota nem javulhat.

Édesanyja nagy büszkeséggel beszélt fiáról, megmutatta gyermekkori fényképeit, elmesélte, hogy István katonaként is szolgált. Nehezen fogja fel, hogy fia beteg, mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen neki. Különböző alapítványokat, egyesületeket, vállalkozókat keres fel személyesen, támogatást kérve.

Kellenek a Támogatók

Nagy segítséget jelentene a család számára akár kisebb, akár nagyobb összegű pénzadomány. Ez arra kell, hogy a fiatalembernek ne kelljen megszakítania a gyógyszeres kezelést. István legnagyobb vágya, hogy újra munkába állhasson. Ne  az állandó fájdalommal kelljen együtt élnie. A rák még nem áttétes, viszont a gyógyulást egyedül az édesanya nem tudja finanszírozni. Örömmel fogadnak hasonló felajánlásokat, mint Felföldi Józsefhez hasonló támogatók, akik hozzájárulnak István felépüléséhez.