Segítettünk eljutni a Debreceni Kultúrpark állatkertjébe

segítettünk eljutni a debreceni állatkertbe

A Szivárvnyház gondozottjainak segítettünk eljutni a Debreceni Kultúrpark állatkertjébe. Fantasztikus minden ilyen alkalom, amikor gondjainkra bízott fogyatékkal élők izgatottságát láthatjuk egy-egy különlegesebb kirándulás előtt!

 

 

 

 A találkozás öröme és, hogy segítettünk eljutni olyan helyekre, ami egy egészséges ember számára talán nem is annyira nagy kaland elmondhatatlan érzés. Ellátottainknak viszont meghatározó élmény, amikor együtt lehetnek, és együtt eljuthatnak olyan helyre, amiről még hetek múlva is lehet beszélgetni. Ezek a kirándulások igazi történéseket hoznak az életükbe, hisz a fogyatékkal élők számára a világ sokszor mintha bezárulna. A Szivárványház nappali ellátása keretén belül ezt a bezárt világot akarjuk kinyitni számunkra.

Segítettünk eljutni és ez a lényeg!

Persze fantasztikus amikor Debrecen határain kívülre megy a Szivárványház csapata, de igazából az együtt töltött idő, ami számít. Az, hogy a segítőknek köszönhetően minden akadály elhárul.

A kirándulás apropóját a Debreceni állatkert honlapján találtuk: ingyenes élménynapot tartanak Fogyatékkal élő gyerekeknek és kísérőiknek, június 14-én 18-órától. A Szivárványház gondozottait már 10.-én elvittük, hogy a hozzájuk hasonló fogyatékkal élőknek is meghozzák a kedvét  a Debreceni kultúrpark  Dreamlight akciójához! Mi is ingyen jutottunk be, és ez úton is köszöni egyesületünk az együttműködést és a támogatást minden közreműködőnek, akikkel közösen segítettünk eljutni debreceni fogyatékkal élőknek erre a szép helyre.

2016.06.13.