Ajánlja fel, már nem használt ruháit a rászorulóknak!

rászorulóknakEgyre távolabb kerülnek a társadalmi osztályok egymástól, egyre nagyobb a szakadék, ami végül közönyhöz vezethet. Mindenkinek vannak problémái, amire megoldást keres és mindenkinek vannak olyan dolgai, ami a rászorulóknak jelentené a megoldást.

Ha nem szeretne bajlódni az elszállítással, mert több zsáknyi divatjamúlt vagy feleslegessé vált ruhája van. Mi vállaljuk, hogy segítünk eljuttatni a ténylegesen rászorulókhoz adományát. Amiről már Ön is úgy gondolja: Ingyen elvihetnék, csak ne legyen vele több gond, mi képesek vagyunk a szükséget látókhoz eljuttatni!

Kérem figyeljen oda, hogy ne szétnyűtt, festékes vagy szétvágott ruháról legyen szó. Hiszen a rászorulóknak is fontos, hogy mit tudnak magukra venni. A téli időszakban is. Önként, saját autót felhasználva, benzint nem sajnálva megyünk el, telefonálunk, egyeztetünk, hirdetünk egy-egy adományosztás eredményessége érdekében, mert tudjuk hogy milyen érzés, amikor másra szorul az ember.

Adományait a Debreceni és Hajdúsámsoni Szivárványház fogadja és juttatja el a rászorulókhoz.

Jót Tenni Igazán felemelő érzés!

Csatlakozzon a Lépéselőny Egyesület és a Szivárványház Önkénteseihez. Ingyen elvihető ruhaadományait eljuttassuk azokhoz, akiknek nem csak örömet okoz, hanem létszükséglet!

Minden hónapban van adományosztás Debrecenben és Hajdúsámsonban, ahol önkénteseink jóvoltából a beérkező adományokat szétosszuk.

Várjuk felajánlásaikat: 4026 Debrecen Csap u 36.

2016.03.17