Hogyan lehet gyógyító a beszéd ereje?

Teremtes_kartya

A beszéd ereje régóta ismert és vágyott formája az emberiség teremtő képességének. Az ősi kultúrák is különleges, mágikus erőt tulajdonítottak a helyesen megformált szavak használatának. Mégis hogyan képes hatni ránk? Képes lehet mindenki számára az elérhető legjobb genetikai változatot létrehozni az anyanyelv segítségével? Képes lehet bennünk DNS módosításokat végrehajtani pusztán nyelvének ismeretével és megfelelő használatával?

A Beszéd ereje a gyógyító terápiákban

Beszédünk ereje közismert és alkalmazott a pszichológia tudományának köszönhetően. Használjuk a reklámokban, a politikában, szinte minden területen. Nem csak hangosan kimondott szó lehet, bár tény hogy a beszéd által létrehozott rezgéseknek is megvan a fizikai testre gyakorolt hatása, de az igazi módszer a lelki folyamatokban még mélyebbre hatol, a gondolatok és vágyak világába, a lélek dimenziójában fejtve ki hatását.

Ezen a héten, Lélekszerdán egy gyógyító kommunikációs játékot ismertünk meg!

A játék bárki számára elérhető. Nem titok, hogy az Identity nevű társasjáték kipróbálásáról szólt a mai Lélekszerda, mint igazi közösséget kovácsoló lelki-műhelygyakorlat. Az Identity elsősorban felnőtteknek számára készült, bár használata gyerekjáték. Nem csak gyógyító képzeletébresztésére való, hanem akár baráti társaságok, családi események, sőt együtt dolgozó kollégák egymás megismerésére is lehetőséget ad. Társaságban egy játék olyanoknak is segít megnyílni, akiknek egyedül nem sikerül.

Piotr Gariaev, orosz biológus és biofizikus a DNS vibrációs viselkedését vizsgálva felfedezte az élő DNS (in vivo), hogyan reagál az emberi hang és a szavak által kiváltott rezgésekre, de akár a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciatartományba esnek. Így bizonyítva, hogy miért annyira hatásosak azok a technikák, amelyek pozitív állításokat használnak, mint: az agykontroll, pozitív gondolkodás, autogén tréning, vagy azok az energetikai technikák, amelyek által a megfelelő vibrációkat csatornázza az emberi test.  Ennek értelmében a DNS nemcsak a test felépítésében vesz részt, hanem funkcionális szerepe is van, információt képes befogadni, kibocsájtani és elraktározni.

Fedezzük hát fel a szavak gyógyító erejét ismét az életünkben. Ez nem egy mesebeli varázstudomány, hanem a szellem gyógyító képessége, hogy szavaink ne csak “ölni”, hanem átkarolni és felemelni is tudjanak arra a szinte, ami igazán csak az emberhez méltó lehet.

2016.03.16.