Megváltozott munkaképességűek jelentkezését várjuk!

8-db-plakat-szines-a3

Az EFOP-1.1.1-15 – Megváltozott munkaképességű emberek támogatása projekt keretében várjuk azoknak a jelentkezését, akik komplex szakvéleménnyel rendelkeznek és a szakvélemény még legalább egy évig érvényes.

Miben nyújt segítséget a program? 

A projekt elsődleges célja a megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerő-piaci integrációjának és foglalkoztatásának elősegítése és képzettségi szintjének növelése foglalkozási rehabilitációs szolgáltatások nyújtásával és munkaerő-piaci aktív eszközök alkalmazásával. Továbbá a projekt célja a munkaadók szemléletének formálása a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása érdekében. A projekt keretében nyújtott, munkaerő-piaci kereslethez igazodó képzések által javul a megváltozott munkaképességű személyek képzettségi szintje. A foglalkozási rehabilitációs szolgáltatások eredményeként növekszik a munkavállalók munkaerő-piaci alkalmazkodóképessége és motivációs szintje. A célcsoport tagjai támogatott foglalkoztatás keretében munkatapasztalatra, munkagyakorlatra tesznek szert, amely foglalkoztathatóságukat és a jövőbeni elhelyezkedési esélyeiket nagymértékben javítja.

Az egyénnek nyújtott közvetlen szolgáltatások mellett sor kerül a megmaradt munkaképességnek megfelelő munkahelyek feltárására és a munkaadó foglalkoztatásra való felkészítésére és érzékenyítésére. Összességében, az egyénre szabott szolgáltatások megfelelő szintű kombinációja, mentorálás, képzés, támogatott foglalkoztatás és a munkaadók felkészítése következtében javul a megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzete.

Hogyan lehet jelentkezni?

A jelentkezés feltétele legalább még 1 évig érvényes komplex minősítés

Kapcsolat: Lépéselőny Közhasznú Egyesület

4026 Debrecen Csap u 34.

Telefon: 20/577-7883

e-mail: ugyfelfogadas@gmail.com

Miben tudunk segíteni?

  • álláskeresési tanácsadás
  • pszichológiai tanácsadás
  • álláskeresési tréningek
  • munkaközvetítés
  • állásinterjúra felkészítés
  • munkára felkészítés, utánkövetés
  • érdeklődési körnek megfelelő munkahelyek ajánlása

Várjuk az érdeklődőket! 

2016.09.14.