Szeptember végén is Felruházzuk adományosztás segítségével

Felruházzuk Adományosztás sorozatunk 2016. szeptemberében is segíteni tud a rászoruló Debrecen és környéki lakosságnak!

Szeptember 23.-án megrendezésre kerülő Felruházzuk adományosztás során Ruhanemű és könyv adományok vehetőek át a Lépéselőny Egyesület szervezésében, amit Debrecen város polgárainak jótékony célú adományaiból tudunk kiosztani, az egyesület önkénteseinek segítségével.

A Felruházzuk adományosztás helyszíne változatlan!

Debrecen Csap utca 36.

A Debreceni Foglalkoztatási Központ Udvarán.

Mikor?

Szeptember 23. Reggel 9-órától egészen déli 12-ig!

Kik kaphatnak az adományokból?

Mindig felmerül a kérdés ezért hangsúlyozzuk most ki: Nem feltétlenül kizárólag csak debreceni polgárok!

Bárki kaphat az adományból, aki személyesen eljön. Mindenki válogathat magának és családtagjainak a felkínált ruhák és könyvek közül.

A Lépéselőny Egyesület elsődlegesen igaz, hogy a megváltozott munkaképességűekkel és a fogyatékkal élőkkel foglalkozik a mindennapi segítő munkáján belül, de az adomány osztásnál ennek nincs jelentősége. Munkával rendelkező vagy tartósan munka nélkül maradt embertársainkon egyaránt segíteni szeretnénk. Most is, ahogy a múltban tettük, és ahogyan a jövőben is szeretnénk amíg szükség lesz ilyen segítségnyújtásra a világot élhetőbbé tenni!

Ez úton is köszönjük mindazon Civil és vállalkozó adományozók segítségét akik lehetővé teszik, hogy Egyesületünk közvetítése által adományaik eljuthatnak a legrászorultabbakhoz, a mély-szegénységben élőkhöz a Felruházzuk adományosztás segítségével!