Eredményesen zárult jótékonysági aukció

jótékonyságiA régóta szervezett jótékonysági aukció hétvégén sikeresen zárult. A jeles eseményre március 14-én került sor, amelynek célja egy Dravet-szindrómás kisfiú, Tasi Norbert gyógyulásának támogatása volt.

A jótékonysági aukciónkat Pappné Nagy Magdolna vezette, a résztvevők 41 licittárgy közül válogathattak, amelyek festményekből és könyvekből álltak. Az eseményen Norbi édesanyja megköszönte az eddigi segítséget, elmondta, hogy milyen megpróbáltatásokkal jár kisfiuk betegsége és milyen lehetőségeket vesznek igénybe Norbi fejlesztése érdekében.

A március 14-i jótékonysági aukció eredménye 272.500 forint!

jótékonysági aukció debrecenEzúttal szeretnénk megköszönni a felajánlóknak, hogy műveikkel támogatták egy beteg kisfiú gyógyulását. Köszönet a szombati licitáláson résztvevőknek, akik műtárgy, támogatói jegy vásárlásával szintén hozzájárultak Norbika gyógyulásához. A Grand Hotel Aranybikának köszönjük, hogy helyszínt biztosítottak jótékonysági célú rendezvényünknek, illetve külön köszönet a Csóra-Cipő Kft-nek és a Felföldi Édességgyártó Kft-nek közvetlen támogatásukért. valamint minden debreceni polgárnak, akik hozzájárultak a jótékonysági aukciónk sikeréhez.