Diáktárlat Debrecen szívében a KÖZ-PONT Ifjúsági Egyesület szervezésében

Debrecen diáktárlata Diáktárlatra várja Debrecen művészetkedvelőit a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület ismét a március 19.-én. Az esemény sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitója, csütörtökön 15 órai kezdettel a Debrecen Plazában található földszinti irodában lesz. 

A Diáktárlat egy folyamatosan visszatérő kiállítási lehetőség Debrecen fiatal alkotóinak, művészeinek. A Géniusz Klub Tehetségkutató Program alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet a tehetséges fiatalokra és az általuk elért sikerekre.

Fontos, hogy a nemcsak előadó művészetben, hanem az alkotóművészetben tehetséges fiatalok is megmutassák tehetségüket. A rendezvényt fiatalok szervezik, ezzel is elősegítve azt, hogy merjék megmutatni alkotásaikat, megtanulják menedzselni művészetüket és önmagukat. Hiszen ez is a tehetség gondozás részévé kellene hogy válhasson, hogy élő maradhasson a debreceni művészet folytonossága, mrt ez a város szereti a művészetet, és a művész életmód, gondolkozás és látásmód debrecen utcáin és terein minduntalan tettenérhető, és új generációkat inspirál alkotásra.

A mostani kiállításon Kovács Lóránd fényképei lesznek láthatóak.

Lóránd 16 éves Debrecen ifjú művésze. Gyermekkora óta szeret fényképezni, szereti megörökíteni a pillanat szépségét. A fotózás fő irányvonalai közül a természetfotózás, azon belül is a makro-fotózás, a portréfotózás és a képszerkesztés áll igazán közel a szívéhez. Ezen irányvonalakat tükrözik a most kiállított munkái. Ennek

 

További információ:

Bálega János – KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület elnök +36 30 718 86 49

Árva Tímea – Géniusz klub programkoordinátora +36 30 718 86 43