Debreceni kalandok a Nagytemplomban és a Kölcsey Központban

Debreceni Kalandok a Modem-benA Debreceni Szivárványház tagjait mostanában gyakran lehet napközben a város utcáin látni. A kellemes sétaidőre való tekintettel sokat mozdultunk ki. Kedden a Kölcsey Központban megtekintettük a kiállított virágkarneváli díszleteket, szerdai napon pedig a Debreceni Református Nagytemplom kiállítására látogattunk el.

Debreceni kalandok debreceni fogyatékosoknak

Ami egy teljes életet élő egészséges embernek bármikor elérhető, az azoknak nem fér bele családi programként, ahol fogyatékkal született gyermek nő fel. Így sajnos azok a felnőtt sérült emberek, akik alig mozdultak ki gyermekként, felnőttként is visszahúzódóak. Nekik nem jut kirándulásokra idejük, és nem volt igazi vakáció sem az életükben, talán évek óta.

Debreceni Kalandok a NagytemplombanA őszi időjárás kegyes volt hozzánk és remek kiránduló időt kaptunk erre a hétre. Nagyszerű volt látni az örömöt gondjainkra bízott felnőtt korú fogyatékkal élő klubtagjainkon. Debrecenben, kalandok sora vár még ránk, a belvárosban kóborolva. S mint egy jó csapathoz illő: Több szem többet lát! -Megláthatunk olyan dolgokat is amelyek a másiknak esetleg rejtve maradtak volna.

Egységben az erő, és ez néha kell is, ha nem teljes, ha nem egész valaki egymagában. A Szivárványházban kialakult közösség hatalmas könnyebbséget és sok örömet ad egymásnak, mert a jókedvet képesek vagyunk megosztani és a félelmeken továbblépni.

Van olyan ismerősöd aki maga is fogyatékkal él, és szüksége lenne egy támogató közösségre, ahol a debreceni kalandok megszelídülnek számára, mégse maradnak ki az életéből? Szólj neki rólunk! Nem kell mást tenned csak megosztani ezt a bejegyzést…