Segíteni akarunk, ezért albérletet keresünk

Szeretnénk segíteni Józsefnek, Segíts te is!Segíteni nem mindig egyszerű dolog, viszont hatalmas felelősség.

Albérletet keresünk Kedves ismerősünknek, Józsefnek, aki 2012. januárjában egy tűzeset következményeként elvesztette a bal lábát és az otthonát. Azóta kerekesszékben él, jelenleg a Refomix KFT Ondódhoz közeli  Rehabilitációs Tanyáján él, és már készen áll a visszailleszkedésre. Dolgozni szeretne, és bármikor kezdhet a munkáltató visszajelzése alapján, viszont ehhez be kellene költöznie Debrecenbe. Kauciót sajnos nem tud letenni, és jelenlegi ellátásaiból magas összegű albérleti díjat se tud erre kigazdálkodni. Igényei igazán szerények: legyen fedél a feje felett, és egy kis szeglet, ami az otthon melegét adja. Nehézséget okoz, hogy kerekesszékkel bérház szóba se jöhet.

Segíteni akarunk, hogy meg legyen neki is az 1095-nap munkaviszony

Akinek nincs meg ennyi ledolgozott nap az eltelt 5 évben, hiába minden, addigi munkájára rokkantsági ellátást nem kap. Mi ebben tudunk segíteni, de a személy szerinti segítséged nélkül erre esély sincs, hiába a dolgozni akarás, hiába minden erőfeszítés.

Albérletet keresünk egy 40-es éveinek elején járó fogyatékkal élő fiatalembernek, aki mindenét elvesztette, és még mindig becsületes munkával akar pénzhez jutni. Újra akarja kezdeni az életét, akkor is ha elvesztette otthonát, fél lábát, és minden vagyonát.

Tudsz segíteni Nekünk!

Ha ismersz valakit aki magányos, és jól esne neki, ha valaki naponta rányitná az ajtót, megmelegítené neki az ennivalót, vagy akár el is készítené, figyel rá, bevásárol helyette, akkor hívj bennünket, hogy mindenkin tudjunk erőnkhöz mérten segíteni. Józsefben is él még a segíteni akarás, és nem csak egy kolonc a világ hátán!

Ha személy szerint nem tudsz segíteni, akkor oszd meg ezt a bejegyzést, hogy megtaláljuk Józsefnek azt a Debreceni nyári konyhát vagy akár csak egy kisszobát, ahol újrakezdheti életét.

Köszönjük Figyelmedet és segítségedet!

-A Lépéselőny Egyesület Csapata