Debrecent elhagyva világot látni indulunk

Debrecent képviselik bográcsolóink
Archív felvétel egy régebbi bográcsolásról

Debrecent szeptemberben is elhagyja egy egynapos kirándulásra a Debreceni Szivárványház Fogyatékos Nappali ellátásának kemény-magja.

Az egész heti városnéző séták során már kialakulni látszik a jövő heti programterv, merre kellene menni, mi mindent kellene megnézni míg jó idő van a Klubfoglalkozások keretében.

Pénteken a csipet-csapat már reggel hét óra után elkezd gyülekezni, hogy ellátogasson Bakonszegre, a II. Kemencés-bográcsos Ízek Találkozójára.

A Szivárványház ellátottjai is képviselhetik Debrecent

A Szivárványház Fogyatékos nappali ellátó intézményében nincs lehetőség arra, hogy a tagok közelebb kerüljenek a gasztronómia világához, de azért mindig találunk rá lehetőséget és helyet, hiszen az önállóságra nevelésnek egy fontos eleme ez is. Közösen eljutni egy ilyen eseményre, nem csak a gyomrot tölti meg, hanem a lelket is. Mindig nagy öröm számunkra ha együtt lehetünk és tevékenykedhetünk, a Mozgáskorlátozottak Hajdú -Bihar Megyei Egyesületének tagjaival, hiszen most velük együtt utazunk. Így megoldva a nehézkes utazást, végre a mi tagságunk fogyatékkal élői is képviselhetik Debrecent, lelkesedésükkel és főzőtudományukkal.