Álláskeresésben jók vagyunk

Állás keresésben segítünk a hátrányos helyzetből indulónak isÁlláskeresésben nem egyszerűen jók vagyunk! Azok vagyunk akire neked szükséged van a munkakeresésben!

A tavalyi évben minden 48 órában segítettünk egy hátrányos helyzetű személynek a tényleges munkaerő piacon elhelyezkedni. A megfelelő állás keresésben hiszünk, ami nem közmunka-program, ami nem csak arról az időszakról szól, amíg a támogatást felveszik a munkavállaló után a munkáltatók, hanem a hosszú távon működőképes és eredményes munkakapcsolatokról.

Miért kell segítség az álláskeresésben?

Kellő rálátással és tapasztalattal rendelkezünk, hogy mennyire fontos a szakmai kompetencia és a pszichológiai alkalmasság, valamint az, hogy felkészítjük a munkavállalót az állás betöltéséhez szükséges önbizalom és magabiztosság megtalálására is. Az álláskeresésben felmerülő buktatókat sokan nem érzik, sokan pedig hiába kerülnek be önerőből munkahelyre, azt rövid távon elveszítik, ha nincs mellettük egy külső támasz, akihez bizalommal fordulhatnak. Mi ebben is segítünk az elhelyezkedést követően.

Ha régóta őrlődik bármely kedves ismerősöd az álláskeresés gyötrelmeiben, és nem halad vele, oszd meg vele ezt a weboldalt egy üzenetben, hogy ránk találhasson, hogy mihamarabb munkához juthasson. Ha tényleg akar dolgozni, pénzt keresni, és nem csak látszatmegoldásokat keres, hanem hosszú távra szeretne egy biztosabb megélhetést.

Nálunk azok is kapnak egy lépés előnyt az elhelyezkedésben, akik hátrányból indulnak

Mi a megváltozott munkaképességet is előnyre tudjuk változtatni a megfelelő munkahelyen. Ha még nem érzi azt a magabiztosságot valaki, hogy alkalmas a munkára, mi ebben is tudunk segíteni tanácsadással, csoportos foglalkozásokkal, képzésekkel.

Az első lépésben nem kell mást tenni, csak eljönni hozzánk a Debreceni Foglalkoztatási Központba. A többiben már rutinosan tudunk segíteni azoknak, akiknek eddig nem volt sikerélményük az álláskeresésben!

Címünk:

Debreceni Foglalkoztatási Központ

Csap utca 34.-36.