Adományok kisgyerekes családoknak!

Kisgyerekes családok kapnak segítséget
Egy leendő édesanya átvette egyesületünk telephelyén az adományba felajánlott babahordozót. Ismét jó helyre kerültek a Lépéselőny Egyesülethez behozott dolgok

Adományok érkeznek minden hónapban a Lépéselőny Egyesület különböző telephelyeire. Ezek egy része kisgyermekes családoktól, Debreceni civil önkéntes segítőktől érkezik. Jelentős részük gyermekruha, amit a rászoruló kisgyermekes családoknak tudunk kiadni.

Mit köszönhetünk a kisgyermekes családoknak?

Azok a családok ahol az egyesület nőközpontú projektjeivel (Nóra-háló, Jobb a nőknek, Anyaerő-munkaerő, stb…) kapcsolatba kerültek a kismamák és anyukák, ott megismerték adományosztásainkat is, amit rendszeresen megszervezünk a Debreceni Foglalkoztatási Központ területén, illetve Hajdúsámsonban a Szivárványházban!

Ilyenkor nincs belekavarodva a gyerekruha a többi adományba!

A velünk együttműködő kisgyermekes anyukák ugyanis odafigyelnek a részletekre is! Külön kapjuk a családok gyermekei által kinőtt ruhaneműt, játékokat, könyveket, gyermekgondozáshoz szükséges tárgyakat, gyermekbútorokat. Akinek ilyesmire van szüksége, az jelezze, mert nincs kitéve az ömlesztettbe! Kérünk méretet a gyerekruhákhoz, és utánanézünk, hogy van-e miből válogatni. Szeretnénk, ha a szükségben élő kisgyerekes családoknak jutna, és nem látnánk viszont piacosoknál azokat az adományokat, amiket felajánlanak egyesületünknek.

Ugye érthető ez a hozzáállás?

Kisgyerekes családoknak segítünk
Gazdára talált a nemrég adományba felajánlott babakocsi is.

Nincs módunkban Postai úton eljuttatni az adományokat senkinek.

Nincs lehetőség rá, hogy mindenki több zsáknyi ruhaneműhöz juthasson válogatás nélkül, ingyen!

Viszont így marad lehetőség, hogy azokhoz jusson el a sok nagylelkű segítség, akik tényleg bejönnek hozzánk az adományokért.

Reméljük egyre többen juttatnak hozzánk gyerekruhákat (akár ismét vissza!) hogy a szükségben élő  családok gyermekeihez eljusson a megfelelő ruházat, játék és gyerekkönyv, a gyerekbútorok pedig ne végezzék lomtalanítások után a szeméttelepeken.

2016.08.01.