Megjelent az AGORA augusztusi száma! Már lapozható formában is

AGORA Az AGORA Információs és Kereskedelmi Kiadvány, olyan ingyenes, nyomtatott, független médium, amely a társadalmi értékek és felelősségvállalás fontosságát hivatott széles körben hangsúlyozni. Állandó rovataink szolgálnak e cél kifejezésére, valamint minden szám egy-egy kiemelt tematika köré összpontosul. 
Az AGORA újság pdf. formátumának letöltése: ITT

A TARTALOMBÓL

ÁLLÁSPONT
Beszámoló a Mi Nők program sikeréről
ÁLLÁSPONT
A Lépéselőny Egyesület az első körzet nyertese
MŰVÉSZET
„Egy barátom szavaival élve: udvari festő vagyok”
Bemutatkozik Szeifert László
PROGRAMAJÁNLÓ
Beszélgetés Klapek Gabriella művésznővel
A zeneterápia, mint a személyi-ségfejlődés mozgatórugója
SZIVÁRVÁNYHÁZ
DEBRECEN
Handbike-kal A Balaton körül
Nagymáté Sándor egyéni csúcsot döntött

HIRDESS AZ AGORA ÚJSÁGBAN! 

Az újság havonta jelenik meg, közel kétezres példányszámban. Célzott közönségéhez terjesztési pontok juttatják el.

A periodika küldetése kettős: egyrészt az olvasóink körében a legfontosabb értékek (család, önsegítés, öngondoskodás, egészségmegőrzés, korosztályok közötti szolidaritás stb.) közvetítése, a mindennapokban és a társadalom egészébe vetett hit visszaadása; másrészt a család- ésfogyasztóbarát kis- és nagyvállalkozások számára kedvezményes hirdetési felület biztosítása a jövő marketing és PR tevékenységére éKép1pítve. Ezen célokat az újság állandó tematikus rovatai biztosítják.

Újságunk kedvezményes hirdetési felület nyújt az alábbi anyagok megjelentetésére, széles körben való elterjesztésére. (Partnereink számára további kedvezményeket biztosítunk).

  • PR cikkek
  • sajtóközlemények
  • reklámok
  • apróhirdetések
  • híradás egyesületi, szervezeti eseményekről

Amennyiben az Ön cége is szeretne részese lenni az XXI. század társadalmi elvein alapuló marketingnek, elősegítve a társadalmi igazságosság elterjedését, s eközben költségeket megtakarítva kíván eljutni célzott közönséghez, akkor az AGORA erre kiváló megoldást nyújt.