Adomány osztás Debrecenben Péntek 13.

Adomány osztás Debrecenben avagy a capcaraAdomány osztás Debrecenben, Péntek 13. Novemberben is itt  lépéselőnynél. Ismét már a nyitás előtt nagy tömeg verődött össze a Csap utca 36. előtt. Próbálkoztak hamarabb hozzájutni az érintetlen bálákhoz amit egy nagylelkű támogató adott importból. De csak a kiírt 9-órás kezdettel nyitottuk meg a lehetőséget az ingyenes túrkálóhoz rászorultak számára.

Sokan jöttek, a hidegben volt aki már a turkálás közben talált kabátot is magára vette ahogy elkezdődött az adomány osztás Debrecenben.

Miért láttuk szükségét, hogy legyen egy ilyen adomány osztás Debrecenben?

A Lépéselőny egyesület által fenntartott Debreceni Foglalkoztatási központot és a Debreceni Szivárvány Házat olyan emberek keresik fel akik szűkös anyagi forrásokkal rendelkeznek.

Szerencsére jó-hírünk segít megszerezni minden negyedévben a szükséges mennyiséget. Szinte naponta kapunk magánszemélyektől ruha adományt. Sokan azokat a dolgaikat amelyek hagyatékból számukra nem jelent már értéket is nekünk adják.  Debrecen közeli vállalkozások, akikkel foglalkoztatási központunk kapcsolatot ápol is rendszeresen segítenek esetenként tárgyi adományokkal, így negyedévente tudunk szervezni adomány osztást debrecenben