Személyes élmények, szakmai programok. Élet a Debreceni Szivárványházban

Debreceni Szivárványház Fogyatékos Személyek Nappali Intézménye Személyes élményekké varázsolja Szakmai ProgramjaitSzemélyes élmények, erre alapozza következő féléves programjait a Debreceni Szivárványház Fogyatékos Személyek Nappali Intézménye.

A személyes élmények szerepe továbbra is fontos szakmai szempont marad, hogy mindenképp a hozzátartozók is be legyenek vonva a döntésekbe, mikortól-meddig tartsanak a foglalkozások a klubtagoknak. És legyen lehetőség a hozzátartozóknak is igénybe venni bizonyos szolgáltatásokat, tanácsadásokat. Valamint legyen lehetőség a gondozókkal való megbeszélésekre is.

Tagoknak továbbra is marad a kedvezményes étkezés lehetősége.

Továbbra is fontos marad a személyes élmények szerzésének szerepe. Melyek integráltan jelennek meg a szakmai programokban, és az egymásra odafigyelés erősítése szintén részét képezi a lehetőségeknek.

Készségfejlesztési elképzeléseink továbbra is az önellátási készségből és a személyes kommunikációból indulnak ki. Viszont egyéb önkifejezési módokra is lehetőség kerül a kreatív műhely és a Filmklub keretében. A különböző rendezvényekre, ünnepekre készülődés kapcsán.

Tudtad, hogy a Szivárványház Fogyatékos Személyek Nappali Intézménye azoktól, akik csatlakoznak tagjaik sorába, a programokon való részvételért nem fogad el térítést?

És azt, hogy az intézmény heti 6 napon keresztül nyitva van. Így a hozzátartozók bármikor ránk bízhatják gondozottjaikat. Nem csak azért, hogy személyes dolgaikat intézhessék Hanem azért is, hogy féltve őrzött családtagjuk szakértő gondozók és ápolók gondjaira bízva biztonságban van.

Van olyan ismerősöd aki felnőtt fogyatékkal élő személyt gondoz? Küld el neki ezt a bejegyzést, hogy levehessünk az Ő válláról is a terhet! A Hozzánk érkező visszajelzések alapján a tagok és hozzátartozóik hálásak mindazért a segítségért és személyes élmények soráért, amit itt a Debreceni Szivárványház biztosított nekik megalakulása óta!