Örülj, hogy van munkád!

örülj hogy van munkád míg be nem csavarodsz?Míg van  munkád, addig biztonságban érezheted magad. De ennyi lenne az egész?

A munkáltatók szemlélete is változik lassan. Az értékes és tehetséges munkaerő megtartása és további kvalifikált munkaerő megszerzése azon múlik, hogyan bánnak a munkáltatók az alkalmazottakkal. Hiszen csak akkor lehet összehangolt a külső és belső kommunikáció, a HR és a marketing együttese, ha részben a dolgozókat is bevonják.

Van szólásszabadságod, ha van munkád?

A munkád része, hogy az arcodat add hozzá. Jár ezért bármiféle plusz juttatás vagy erkölcsi elismerés?

Egyre több munkáltató figyel arra, hogy az alkalmazottak ne érezzék magukat rosszul munkavégzés közben, hogy ne félelem legyen a motiváció, és ne az elkeseredettség beszéljen a munkavállalóból, amikor a munkaadójáról beszél.

Mi alapján vagyunk képesek kiválasztani a megfelelő munkáltatót? A próbaidő ténylegesen lehetőség a munkavállalónak is, hogy minősítse a munkáltató magatartását, vagy ez csak menekülési esély arra az esetre, ha a dolgozót sarokba szorítanák?

A Debreceni Foglalkoztatási Központban, csak olyan munkáltatókkal vagyunk kapcsolatban, ahol jó a munkahely légköre és nyitottak az új munkatársak befogadására! Hiszen ők azok munkavállalók, akik igazán sokat tapasztaltak adott helyen! Mert a munkahelynek biztonságot kell nyújtania a munkavállalónak, emberileg, és érzelmileg is. Ha ilyen munkahelyre vágysz, gyere el hozzánk ügyfélfogadási időben és segítünk megtalálni álmaid munkahelyét.

Nem tömeges munkahely teremtéssel és munkaerő közvetítéssel foglalkozunk, a munkavállalók számára biztonságot és önbecsülés megszerzését adó, az emberhez méltó munkahely megtalálásáért fáradozunk. Ha ez szimpatikus, és Debrecenben állást keresel: Gyere el hozzánk, hátha neked is tudunk segíteni!

2016.03.22