Örömteli meglepetés a Szivárványház közreműködésével

iskolaA Hajdúsámsoni Szivárványházban adományosztást tartottunk, melynek keretében édességet osztottunk ki. Az adományból kapott a helyi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, ahol a gyerekek nagy örömmel fogadták a finomságokat.

Az iskolán kívül a Szivárványház  családjához is jutott az édességből.

És természetesen a Szivárványház házi segítségnyújtásban lévő tagjai sem maradhattak ki, ők is kaptak a finom csemegéből, melyet a nálunk dolgozó szociális gondozónők segítségével valósítottunk meg, osztottunk szét.

unnamed (5)Célunk, hogy ezzel is szebbé tegyük mind a gyerekek,  mind a családok, mind munkatársaink napját. Az adományosztással a legnagyobb örömet úgy gondolom, hogy a rászoruló családoknak szereztünk. Hajdúsámsonban nagyon sok család küzd anyagi gondokkal és sajnos ezt leginkább a hasonló családokban nevelkedő gyermekeknek okoz gondot. Így az adományosztásunk során úgy véltük, hogy ezekhez a családokhoz is eljuttatunk némi finomságot. Az édességek kiosztásával egy örömteli napot zárhattunk, hiszen közös munkával örömet okozhattunk Hajdúsámson lakosainak.

2015-ben is várjuk az érdeklődőket Hajdúsámsoni Szivárványházunkban, ahol elérhető szolgáltatásainkkal szeretnénk a segítségükre lenni.

Írta: Bacskai Nikolett

Elérhetőség:

4251 Hajdúsámson, Kossuth út 43.

Tel/fax: 52/640-736