Munkára fel! A teljes életért! Elindult közösségtámogató kampányunk. Várjuk a szavazatokat!

Munkára fel

A TESCO áruház márciusban elindította az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programját, amelyre a Lépéselőny Egyesület is jelentkezett és sikeresen továbbjutott a szavazatgyűjtő fordulóba. Május 11. és Június 7. között szavazhatnak ránk a kijelölt helyeken.

Miről szól a kampány?

A kampányba azokat a helyi civil szervezeteket vonták be, akik olyan ügyet képviselnek, amelyek valóban fontosak a helyi közösségek és vásárlók számára. Ilyen például az oktatás és képességfejlesztés, a munkanélküliség csökkentése, az egészséges életmód és táplálkozás, a lakókörnyezet megszépítése, vagyis mindaz, ami a helyi közösségeket segíti. Minden nyertes pályázat támogatást kap, amellyel fejlesztheti közösségtámogató szolgáltatásait. A szavazókon is múlik, hogy melyik 67 pályázó részesül támogatásban. A http://kozosseg.tesco.hu/ oldalon is lehet a pályázókról illetve a szavazás állásáról tájékozódni.

Hogyan lehet szavazni?

A vásárlók minden vásárlást követően egy zsetont kapnak a pénztáraknál, amellyel a számukra legszimpatikusabb programra szavazhatnak. A Lépéselőny Egyesületre az alábbi TESCO áruházakban lehet szavazni:

  • 4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11
  • 4225 Debrecen, Szentgyörgyfalvi u. 9.
  • 4030 Debrecen, Mikerpércsi út 73/a
  • Debrecen, Piac u. 16.

Hol találkozhattok a Lépéselőny Egyesülettel a kampányidőszakban?

  • Elsősorban online felületeinken, Facebookon, weboldalon követhettek minket! Érdemes, mert sok meglepetést tartogatunk
  • Ezenkívül személyesen találkozhattok velünk a fent említett TESCO áruházakban, megismerhetitek programjainkat, szolgáltatásainkat, képzéseinket, kipróbálhatjátok álláskeresési társasjátékunkat.
  • Ne lepődjetek meg, ha a helyi rádiókban, újságokban is visszaköszönünk.
  • Illetve minden héten várunk Lélekszerdánkra, (szerda 9:00), ahol telephelyünket is megismerheted.

 Ne feledjétek, szavazni csak május 11. és június 7 között lehet, a kijelölt Tesco áruházakban.

Támogatásotokat köszönjük!

2016.05.11.