Minden cseppje számít: add önként a véredet! „Hozzunk egymásért áldozatot!”

Nem kérünk sokat, de kevesebbet sem: Add önként a véredet! A bajba jutottakon segítesz ezzel! Várhatóan idén húsvétkor sem lesz kevesebb baleset, és jobb előre felkészülni erre.

A DMJV Családsegítő és Gyermekjóléti Központ épülete a Kölcsei Központnál lévő kereszteződésből itt add a véredet
A DMJV Családsegítő és Gyermekjóléti Központ épülete a Kölcsei Központnál lévő kereszteződésből

Mikor és hol adhatod önként a véredet?

2016. március 25-én, pénteken 9 – 13 óra között

DMJV Családsegítő és Gyermekjóléti Központ épülete,

Debrecen, Mester utca 1. szám.

 

A Debreceni Karitatív Testület szervezésében megrendezik a „Hozzunk egymásért áldozatot!” elnevezésű véradó nap. A véradó nap megszervezésében kiemelt szerepet vállal egyik tagszervezetünk, a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete.

Az önkéntes véradás a segítségnyújtás egyik legnemesebb módja. Fontos, hogy embertársainkon segítsünk, hogy életeket mentsünk!

A Lépéselőny Egyesület és a Debreceni Foglalkoztatási Központ valamint a Szivárványház, arra egészségügyileg alkalmas tagjai is ott lesznek, és ez úton kérjük minél több ismerősünket és barátunkat, hogy a cikk megosztásával, vagy részvételükkel legyenek ott az önkéntes véradáson, mert minden tett és minden csepp vér életet menthet!

Hozzunk egymásért áldozatot: add önként a véredet, és érezd, hogy átjár utána a büszkeség, mert segíteni a másikon nagyszerű érzés!