Lépj egyet – A Lépéselőny Egyesület is az Állásbörzén.

Lépj egyet előre bátran felénk!

A Lépéselőny Egyesület is fontos szerepet vállal az április 16-i Állásbörzén. Cél, hogy az érdeklődők hasznos és használható gyakorlati ismereteket és készségeket sajátítsanak el. Lehetőséget kínálunk próba állásinterjúra. Mit takar mindez?

Lépéselőny az állásbörzén Debrecenben

Az érdeklődő kockázat nélkül, azonnali visszajelzéssel kipróbálhatja magát egy rögtönzött állásinterjún. Tanácsokat kap arról, hogyan lehet sokkal meggyőzőbb, határozottabb. Milyen legyen a külső megjelenése. Hogyan viselkedjen, mit vigyen magával, mit kérdezzen a munkáltatótól. Átfogó útmutatást kap, legyen szó akár kényes témákról is. A szituációs gyakorlatok végén szakembereink rávilágítanak a negatívumokra és pozitívumokra egyaránt.

Lépj egyet és teszteld magad

Ezenkívül a látogatók a helyszínen kitölthetnek egy díjmentes pszichológiai tesztet. A munka világában egyre gyakrabban találkozunk azzal, hogy munkapszichológiai tesztekkel is felmérik képességeinket. A Lépéselőny Egyesület a Vienna Test

Lépj egyet előre az állasborzén Debrecenben

System rendszer tesztjeivel dolgozik és végez méréseket, amelyek rámutatnak arra, hogy kinek melyik munkakörben a legvalószínűbb a beválási esélye. Illetve egyéni kompetenciaprofilt is alkotunk, ha igény van rá. A Lépéselőny Egyesület szakemberei az első emeleten, a 67-es standnál várják az érdeklődőket.

Próbainterú is? Komolyan?

A próbainterjúk és a pszichológiai tesztkitöltése regisztrációhoz kötöttek. Mellékletként kérjük csatolni az önéletrajzot. Tárgy mezőben kérjük megjelölni: “állásinterjú” vagy “teszt”.

Jelentkezni a következő e-mail címen: foglalkoztatasikozpont@gmail.com

Helyszín: Debreceni Egyetem Főépület, I.emelet 67. stand (Egyetem tér 1.)

Időpont: 2014. április 16. (szerda, 9:00)