Ismét adományoztunk Debrecen rászorulóinak a Debreceni Foglalkoztatási Központ udvarán

Ismét adományoztunk! Jól zárult a múlt hét  a debrecen központjában Lépéselőny egyesületnél, hiszen pénteken újra adományokat osztottunk szét. Ezúttal nem kizárólag édességcsomagok találtak gazdára, hanem ruha-és könyvadományok is.

Ismét adományoztunk a Debreceni Foglalkoztatási Központ udvarán

 Az érdeklődőket már kora reggeltől várták a Lépéselőny egyesület munkatársai és aktivistái, akik folyamatosan osztották szét a Felföldi Édességgyártó Kft. által felajánlott csomagokat. Rengetegen érkeztek a Lépéselőny Egyesület debrecen belvárosában lévő székhelyére. A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációt követően, kisebb csoportok válogathattak a ruhák között, amelyet a Silam Használtruha Kis-és Nagykereskedés ajánlott fel.

Felnőtt és gyermekruhát egyaránt találhattak maguknak a rászorulók, a várakozás ideje alatt pedig jóízűen fogyaszthatták a különböző édességeket. Délig folyamatosan jöhettek az adományokat átvenni, sőt ezt követően is nagy volt a nyüzsgés a Csap utcában.

Örömünkre szolgált ismét hasznosat cselekedni, ezáltal segíteni embertársainknak. A jövőben is szeretnénk hasonló akciókat szervezni Debrecen szívében, és támogatást nyújtani a rászorulóknak.

Ismét adományoztunk debrecenben  segítség Debrecen rászorulóinak  Ismét adományoztunk a debrceni édességgyártó termékeiből is  A debreceni vállalkozások hálája adományban mutatkozott meg az egyesület munkájának elismeréseként Debreceniek nagy tömege várta már az adományosztást