Várunk a IV. Debreceni Állásbörzén a FÓRUM Bevásárlóközpontban

Állásbörzén

A IV. Debreceni Állásbörzének ez alkalommal  a Debreceni Fórum Bevásárlóközpont ad helyet november 16-án, ahol a régió legstabilabb munkáltatói kínáltak álláslehetőséget. A Lépéselőny Egyesület munkatársai is a helyszínen fogadják azokat az álláskeresőket, akik a képzettségüknek megfelelő pozícióban szeretnének elhelyezkedni. 

Gyere el te is, ha

  • már fiatalon fontos számodra a karrierépítés,
  • ebben a szemeszterben végzel diplomásként, és már most szeretnéd felmérni a lehetőségeid,
  • még nincs állásod, és szeretnél helyben munkát vállalni.

Kik lesznek a kiállítók?

A régió legnagyobb munkáltatói és helyi vállalkozásai.

Mit hozz magaddal?

Egy jól megírt, aktualizált szakmai önéletrajzot, akár több példányban is, hogy már a helyszínen le tudd adni a jelentkezésed.

 

Időpont: 2016. november 16. 9.00 – 16.00 óráig

Helyszín: FÓRUM Bevásárlóközpont, Debrecen

A Debreceni Foglalkoztatási Központot 2010-ben építette fel a Lépéselőny Egyesület azzal a céllal, hogy a térség szociális, foglalkoztatási problémáira civil alternatívát nyújtsunk és támogassuk a befogadó vállalkozások tevékenységét. A munka, állás elősegítéséért vagyunk Debrecenben !

A Központ célkitűzéseit különféle felzárkóztató programok, foglalkoztató és szociális projektek megvalósításán és személyes, illetve cégre szabott szolgáltatások révén valósítja meg.

Foglalkoztatási, segítő tevékenységünk legfontosabb fő területe az esélyegyenlőségi célcsoportok munkába állásának segítése, a munkára, tanulásra felkészítést célzó szolgáltatások, önálló álláskeresésre felkészítés, vállalkozóvá válással kapcsolatos információk, pályázati tanácsadás, szociális és életmód tanácsadás. Az ingyenes képzésszervezés és képzések indítása is része a munkába állást segítő komplex szolgáltatási struktúrának. Évente több mint ezer fő felkészítését végezzük.

Munkaerő-közvetítési szolgáltatási területünk feladata a hátrányos helyzetű, illetve a megváltozott munkaképességű munkaerő felkészítése és belföldi közvetítése. A Központ szaktanácsadója elvégzi a munkakör felmérését, a jelöltek megtalálását, kiválasztását, leinformálását, interjúk lebonyolítását, a szervezési feladatokat. Évente több mint 150 főt tudunk munkába állítani a hátrányos helyzetben lévő emberekből.

Debrecen szívében elérhetőek vagyunk. A Csap utca 34. szolgáltató és módszertani központunkban munkatársaink örömmel várják az érdeklődőket.

2016.11.15.