Adomány érkezett a Felföldi Édességgyártó Kft. felajánlásával

adomány

A Lépéselőny Egyesület munkáját idén is támogatta a Felföldi Édességgyártó Kft. Múlt héten kaptuk meg a vállalat által felkínált édességadományokat, amelyeket hátrányos helyzetű kis-és nagycsaládosok, rászorulók között osztunk szét az ünnepeket megelőzően. 

Ezúton szeretnénk megköszönni a Felföldi Édességgyártó Kft.-nek, hogy évről évre támogatják egyesületünk adományozó tevékenységét, így segítve a nélkülöző személyeken.

Ezenkívül minden hónapban adományok érkeznek a Lépéselőny Egyesület különböző telephelyeire. Ezek egy része debreceni, civil önkéntes segítőktől jön, másik részük pedig Használtruha Nagykereskedés által felajánlott úton.  Örömmel fogadunk bármilyen támogatást, kifejezetten a következő időszakban, hiszen ünnepek előtt és alatt még nagyobb szükség van a segítségre.

Az Egyesület egyéb tevékenységéről

A Központ célkitűzéseit különféle felzárkóztató programok, foglalkoztató és szociális projektek megvalósításán és személyes, illetve cégre szabott szolgáltatások révén valósítja meg.

Foglalkoztatási, segítő tevékenységünk legfontosabb fő területe az esélyegyenlőségi célcsoportok munkába állásának segítése, a munkára, tanulásra felkészítést célzó szolgáltatások, önálló álláskeresésre felkészítés, vállalkozóvá válással kapcsolatos információk, pályázati tanácsadás, szociális és életmód tanácsadás. Az ingyenes képzésszervezés és képzések indítása is része a munkába állást segítő komplex szolgáltatási struktúrának. Évente több mint ezer fő felkészítését végezzük.

Munkaerő-közvetítési szolgáltatási területünk feladata a hátrányos helyzetű, illetve a megváltozott munkaképességű munkaerő felkészítése és belföldi közvetítése. A Központ szaktanácsadója elvégzi a munkakör felmérését, a jelöltek megtalálását, kiválasztását, leinformálását, interjúk lebonyolítását, a szervezési feladatokat.

Védett foglalkoztatást biztosítunk megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő embereknek: A központ a  foglalkozási rehabilitáció előmozdítását üzleti és humán stratégiájának szerves részeként kezeli. A foglalkoztatottak felkészítése és munkája sokszínű: közösségi programok szervezése, információnyújtás, marketing tevékenység, adminisztráció, adatbázis-fejlesztés, adományszervezés, forrásszerzési tevékenység és kreatív műhely tevékenység keretében ajándéktárgyak készítése.

SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

KÖSZÖNJÜK AZ ADOMÁNYOKAT!
Elérhetőség:

Lépéselőny Közhasznú Egyesület
4026 Debrecen, Csap utca 36.
Telefon/Fax: 52/321-666
E-mail cím: foglalkoztatasikozpont@gmail.com
Adószám: 18565133-2-09

2016.11.21.