Vállalkozók figyelmébe! Támogatásoddal az alábbi területeket is fejleszthetjük

vállalkozók

„Munkára fel! A teljes életért” kampányunk első hetében megismerhettétek a program lényegét, hogy mire fordítjuk a TESCO által felkínált támogatást, ha segítségeddel elegendő szavazatot gyűjtünk össze. Ezúttal bemutatjuk a másik oldalt, hiszen a Lépéselőny Egyesület a munkáltatóknak is segít megtalálni a megfelelő munkavállalót. 

Vállalkozó vagy? Fordulj hozzánk, ha munkaerőt keresel!

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk segítséget nyújt partnereinknek, hogy rövid időn belül megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő jelöltet. Átvállaljuk tőled a munkaerő kereséssel és kiválasztással járó feladatokat, legyen szó az alany kiválasztásáról, interjúidőpont egyeztetéséről, álláshirdetés megjelentetéséről, önéletrajzok előszűréséről, tájékoztatásról. Felmérjük a munkakörre vonatkozó igényeket, meghatározzuk az ehhez kapcsolódó speciális szempontokat, előszűrjük adatbázisunkat, szakszerű kiválasztási eljárás alkalmazásával leszűkítjük a jelentkezők körét.

Nem boldogulsz a HR területén?

A szervezetek kiegyensúlyozott és hatékony működésének egyik alapfeltétele a működést támogató humán-rendszerek szakszerű kidolgozása, megvalósítása és üzemeltetése. Felkérésedre felmérjük és megtervezzük a szükséges humánerőforrást, ami kiterjed a munkaerőigény tervezésre, pályáztatási – toborzási feladatok teljes, vagy részleges átvállalására, munkavállalói kompetenciák feltárására, beilleszkedési tréning tartására, munkaerő-fejlesztésre, munkaerő-kölcsönzés megszervezésére, munkajogi tanácsadásra.

vállalkozók

Vállalkozást indítanál, de nem tudod, hogyan? 

Szakembereinkhez bátran fordulhatsz vállalkozóvá válással kapcsolatos tanácsadásaink célja, hogy az ügyfél képes legyen önálló vállalkozást indítani, illetve már működő társas vállalkozáshoz csatlakozni. Birtokában legyen az alapvető jogi, pénzügyi, gazdálkodási, vezetésszervezési és irányítási ismereteknek, ismerje a vállalkozási formák típusait, képes legyen önállóan üzleti tervet összeállítani.

Hirdetnél, de nem szeretnél százezreket költeni?

Használd költséghatékony hirdetési felületünket, az AGORA újságot!

Az AGORA olyan nyomtatott, független médium, amely a társadalmi értékek és felelősségvállalás fontosságát hivatott hangsúlyozni.  Az újság havonta jelenik meg, közel kétezres példányszámban. Terjesztési pontjaink között tudhatunk kis-és nagyvállalatokat, éttermeket, szépségipari cégeket. PR cikkek, sajtóközlemények, reklámok, apróhirdetések, híradás egyesületi, szervezeti eseményekről? Nálunk mindezeket elérhető áron eljuttathatod a célközönséghez.

Ezen területek fejlesztése is célunk, ezért kérjük támogass minket szavazatoddal a TESCO áruházakban! Köszönjük!

  • 4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11
  • 4225 Debrecen, Szentgyörgyfalvi u. 9.
  • 4030 Debrecen, Mikerpércsi út 73/a
  • Debrecen, Piac u. 16.

2016.05.17.