Téliruha adományok 2016. Januárban is

Téliruha adományok érkeznek a Lépéselőny Egyesülethez. Ezek kiosztására készülünk.

Téliruha Adományok a Debreceni Lépéselőny Egyesület segítsége rászorulók számáraFel-Ruházzuk! -Adomány Osztás-

2016. január 15-én, pénteken

Debrecen Csap utca 36.

Téliruha adományok Érkeztek!

Mert Érezzük mi is a csontig hatoló hideget, tudjuk most ismét szükség van rá hogy foglalkozzunk a rászorultak számára az adományosztás szervezésével is, hétköznapi munkánk mellett!

A Debreceni Szivárványház és a Debreceni Foglalkoztatási Központ működése, e mellett a program mellett is zavartalanul kell hogy működjön, így külön köszönet mindenkinek az önkéntes munkáért amit a Lépéselőny egyesület felé megtesznek munkatársaink, hogy ez is sikeresen létrejöhessen!

Téliruha adományok és vegyes női-férfiruha valamint gyermekruhák is vannak a jótékony felajánlások között, az biztos: jó pár szekrényben leürültek a vállfák, hogy segítséget nyújtsanak. Ez úton is szeretnénk megköszönni mindenki segítségét a Rászorultak és a nehéz helyzetből induló családok számára lépéselőnyt voltak képesek biztosítani adományaik által.

Várjuk továbbra is minden Jó-szívvel segíteni akaró felajánlását, adományát, hiszen a Lépéselőny Egyesület által szervezett Fel-Ruházzuk adományosztás sorozatunk ebben az évben is folyamatos lesz!

Téliruha adományok kiosztása

2016. január 15-én, pénteken

Fel-Ruházzuk! -Adomány Osztás-

a Lépéselőny Egyesület jóvoltából és  a megszokott helyszínen

Debrecen Csap utca 36.

 

téliruha adományok osztása turkáló jelleggel