Elnyertük a támogatást, így elindíthatjuk programunkat! Köszönjük a bizalmat!

támogatás

Sikerrel zárult kampányunk, amelyben a TESCO áruház jóvoltából vehettünk részt. Pályáztunk és bejutottunk a szavazatgyűjtő fordulóba, ami május 11 és június 7 között zajlott országszerte. A körzetünkben 19.781 szavazatot kaptunk a vásárlók jóvoltából, így az elnyert támogatással beindítjuk Munkára Fel a teljes életért projektünket.

Az esemény célja az volt, hogy a helyi közösségek megismerkedjenek a civil szervezetek munkájával, közösségépítő erejével. Az egy hónap alatt igyekeztünk bemutatni egyesületünk tevékenységét, illetve a Munkára fel projektünket, amit reméljük elindíthatunk.

Álláskeresők lépéselőnyben!

A programmal olyan célcsoportot célzunk meg, mint a hátrányos helyzetű, hajléktalan családok, munkanélküliek, fogyatékkal élők, kismamák, pályakezdők, kiemelt figyelmet fordítva az infrastruktúrában elmaradott településeken élők felé, akik még inkább el vannak zárva a lehetőségek elől. Legfőbb célunk a Munkára Fel! program keretében:

munkaerő-piaci felkészítés 80 fő számára, minimum 5 fő hátrányos helyzetű munkavállaló elhelyezése.

Egyensúlyban Önmagunkkal!

A tervek közt van egy Motivációs-és életvezetési klub szervezése az álláskeresők részére, amelyen  a résztvevők önismerete fejlődik, a csoportos munka keretében önkifejezési készségük erősödik, kapcsolati hálót alakítanak ki. Fejlődik kommunikációs, probléma-megoldó készségük, tanulási és megfigyelő képességük, gondolkodási, kapcsolatteremtő és kudarctűrő képességük.

A fiatal tehetségeket is támogatjuk!

A Munkára fel! Program keretében alkotáspályázatot hirdetünk: fotó-grafika, kisfilm és vers kategóriákban. A beérkezett pályaműveket a nagyközönségnek is bemutatjuk, kiállításon, a kisfilmek pedig felkerülnek online csatornáinkra. A nyertesek ünnepélyes keretek között vehetik át a jutalmat.

A projekt beindításával a már említett réteget szeretnénk szakmailag fejleszteni, olyan tudást nyújtani számukra, amellyel bátran és magabiztosan kiléphetnek a munka világába.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg szavazatot, támogatást és a belénk vetett bizalmat!

2016.06.14.