Támogassa adója 1%-val a Lépéselőny közhasznú Egyesületet

1%

Egyre több civil szervezettel találkozunk, lépünk kapcsolatba nap, mint nap. Munkájukkal, odaadásukkal segítséget nyújtanak a rászorulóknak, erre törekszik Debrecenben a Lépéselőny Egyesület is. 

1% felajánlása miért történjen nekünk?

Egyesületünk 2002 óta fáradozik a munkaerő-piaci helyzet javításán Hajdú-Bihar megyében és az Észak-Alföldi Régióban. A teljes értékű személyek mellett hátrányos helyzetű, megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő személyeknek is segítünk állást találni.

Alapelveink: az önkéntességen alapuló együttműködés, a szolgáltatásokhoz való egyenlő hozzáférés, az emberi méltóság tisztelete és védelme, az egyént körülvevő természetes és mesterséges erőforrások közötti hatékony, egymást segítő, építő jellegű együttműködés.

Szolgáltatásaink

  • a munkaerőpiacon a hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítása;
  • fogyatékkal élő személyek nappali ellátása a Debreceni Szivárványházban illetve fogyatékkal élő személyek foglalkoztatása;
  • kulturális és sportesemények szervezése ép és fogyatékos személyek számára;
  • nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés;
  • munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása álláskeresőknek: pályaorientációs, életvezetési-és élettervezési tanácsadás, állásközvetítés, klubfoglalkozások, szakmai (tovább) képzések;
  • vállalkozások támogatása, védett foglalkoztatás biztosítása, munkaerő-közvetítés, családbarát és fogyasztó-orientált reklámtevékenység elősegítése.

Rendelkezzen 2017-ben is adó 1% felajánlásáról:

Mint látja befizetett adójából felajánlott 1% igazán közhasznú, esélyegyenlőséget teremtő célokra kívánjuk fordítani.

Egyesületünk tevékenységét az adó egy százalék felajánlások leginkább erkölcsileg támogatják ugyan, de ez a leg fontosabb visszajelzés számunkra, hogy küldetésünkkel, céljainkkal a velünk kapcsolatba kerülő polgárok, civil támogatók azonosulni tudnak, és támogatnak!

Rendelkezzen most! Töltse le számunkra előre kitöltött ADÓ 1 SZÁZALÉKÁRÓL  szóló nyilatkozatot!

Elérhetőségünk:

Lépéselőny Közhasznú Egyesület, 4026 Debrecen, Csap utca 36.

Telefon/Fax: 52/321-666, Mobil: 20/577-7863

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT LETÖLTÉSE A 2017-es évre A BEFIZETETT ADÓ 1+1 SZÁZALÉKÁRÓL

A kitöltött 1% -ról rendelkező nyilatkozatot kérjük csatolja kitöltött adóbevallásához!

E-mail: foglalkoztatasikozpont@gmail.com

 A kedvezményezett adószáma: 18565133-1-09