Segítsünk Együtt Norbinak!

Norbi

Egy közös cél, egy fontos ügy, egy kisfiú, aki számít az emberek segítségére, jóságára! Norbi 2013. március 20-án egészségesen született. 4,5 hónapos korában egy súlyos roham után epilepszia gyanújával kórházba került. Támogassuk gyógyulásában! 

A gyógyszerbeállításokat követően sem vált tünetmentessé, napjainkat az Intenzív és Csecsemőosztályon töltöttük. Amikor otthon voltunk óránként mérni kellet a lázát, figyelni az alvását. Többször éjszaka, és hajnalban is volt rohama. Két napot altatásban volt, mert a rohamok olyan erősen jelentkeztek, hogy csak így lehetett leállítani. Minden roham után, ami akár egy órát is tarthat, rettegünk, hogy milyen károkat okoz a kis agyában, a viselkedésében, a mozgásában, ébredés után vajon megismer-e bennünket.

A rohamok számának csökkentése reményében bevezettük a Ketogén diétát, amely nagyon szigorú étrendet jelent. A diéta jól bevált, viszont 15 hónapos védőoltás után újra bekerült az Intenzív Osztályra. Ekkor fogalmazódott meg bennünket, hogy ennek egyhamar nem lesz vége, és segítségre van szükségünk, amely leveszi rólunk az állandó rettegés okozta stresszt. Így jutottunk el az Aura Segítő Kutya Alapítvány egyik képviselőjéhez. Tapasztalatai alapján elmondta, hogy a rohamot egy jól kiképzett rohamjelző kutya akár órákkal előtte képes jelezNorbini. Egy ilyen kutya kiképzése másfél év, betanítása nagyon költséges, 2,5 millió forint.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Norbi fejlődése viszonylag állandó legyen, hetente kétszer járunk fejlesztésre, egyszer zeneterápiára, Dévény-kezelésre és háromhetente megyünk Budapestre cérnabeültetésre, amely a fejleszthetőségét, a mozgásának fejlődését segíti elő. Jövedelmünk nagy részét Norbi gyógyítására fordítjuk, tartalékkal gyakorlatilag nem rendelkezünk. A Lépéselőny Egyesület közvetítésével kérjük a segítségüket, hogy Norbinak is lehetősége legyen a normális életre, amihez a további kezelések egy rohamjelző kutya nagyban hozzájárulhat.

Közösségi média oldalon is lehetőségük van a “Segítsünk Együtt Norbinak” csoporthoz csatlakozni, ahol személyes felajánlásokkal is támogathatják gyógyulását.

Az oldal elérhető: https://www.facebook.com/groups/1523427747907281/?fref=ts

További felajánlásokat a következő bankszámlaszámra várjuk:

 Budapest Bank Zrt. 10103434-30390300-04004000.