Segíts, hogy segíthessünk a fagyos napok beállta előtt, a mély-szegénységben élő gyerekeknek

Segíts adományoddal a gyermekeknek
Segíts nekünk! Jön a hideg, és szükség lesz nagyon meleg ruhákra, kabátokra, hálózsákokra, paplanra, tartós élelmiszerekre. Akár gondolhatsz zacskós leves felajánlására is, amit melegen adhatnánk azoknak akik bejönnek hozzánk kérni és egy kicsit melegedni! A mély-szegénységben élő kisgyerekes családoknak, ha van fedél a fejük felett, az állami segítség eddig is olyan volt mint a mesében: “hol volt, hol nem volt…” És most ahogy jön a hideg, dönteniük kell fűtés és meleg ruha az amire költenek. Segíts hogy segíthessünk a rászorulóknak, …különösen, meleg baba- és gyermekruhákra!!!

Gyermekek részére is kérjük a segítségeteket!

Iszonyat kincs nálunk a baba ruha, kisgyermekruha, illetve 25-ös méretig cipő!!!
Babahordozó, babakocsi, kiságy, gyerekjáték is. Mindez gazdára találna, örömet okozna a régóta porosodó félredobott, valamikor szeretett kincs. Ezekből tradícionálisan Mikulás előtt és Karácsony táján illik gyűjtést szervezni, amikor a civil szervezetekhez annyi kerül, hogy tudnak belőle határainkon kívülre is juttatni. Mi viszont úgy gondoljuk, a hideg beállta előtt kell a gyereknek a ruhát eljuttatni. A korai fagyok beálltakor a gyerekek már nem tudnak a szabadban lenni, hogy ne a TV elé ragasszuk le őket, hanem megadjuk a lehetőséget az önálló szellemi fejlődésre szükségesek a játékok. Ezek az egyszerű családok gyermekei itt élnek mellettünk, és nélkülöznek, mert nem távoli országok gyermekei, akiket háború vagy természeti katasztrófa sújt. Hozzánk viszont, a sokszor kétségbeesett szülők jönnek kérdezni és kérni, gyermekeik kezét fogva, és mi nézünk a gyermekek szemébe.
Szívszorító pillanatok ezek, igyekszünk segíteni!

Segíts nekünk!

Igazából nem csak Nekünk segítesz, mert neked is segítség, ha a megunt holmikat:
  • nem pakolgatod még évekig
  • nem foglalja a helyet tovább a szekrényedben vagy a garázsban
  • végre rendet tehetsz a holmijaid között
  • kényelmesen elférnek a mindennapi használatra szánt dolgaid
Soroljam még azokat az előnyöket, ami a jutalmad a nagylelkűségért?

Nem nekünk segítesz!

Mert ami hozzánk kerül:

  • azzal nekünk munka van
  • tárolnunk kell
  • szelektálnunk kell
  • mindennel el kell számolnunk
  • adminisztrálnunk kell minden mozgást az adományokkal kapcsolatban
DE! Nekünk ez belefér a munkaidőbe. Nem zavar minket az, hogy bejönnek hozzánk a Szivárványházba a rászorultak -sokszor akkor is, amikor nincs adományosztás kihirdetve- mert nekünk ez küldetésünkké vált!
Debrecenben a Debreceni Foglalkoztatási Központban van a Csap utca 36.-ban ahová hozhatod, Hajdúsámsonban a Kossuth út 43.-ban, a Szivárványházba adhatod be felajánlásodat, illetve jelezheted, ha a szállításhoz segítségre van szükség.