Idén is Segítő Vásárlás országszerte!

segítő vásárlás országos LOGO-jaAz Emberi Erőforrások Minisztériuma 2010-ben indította el a Segítő Vásárlás programot, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a fogyatékkal élő emberek közreműködésével ké­szített kiváló termékekre és szolgáltatásokra. Idén a Lépéselőny Egyesület is becsatlakozik, megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élők kézműves dísztárgyaival, december 7 és 11 között.

A programot 2013-tól a Salva Vita Alapítvány koordinálja, ugyanebben az évben került bejegyzésre a programhoz kapcsolódó védjegy is. A védjegyet a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató akkreditált, védett munkáltatók használhatják termékeiken, tanúsítva, hogy ezek a termékek megváltozott munkaképességűek közreműködésével készültek. Eddig már több mint 50 cég, illetve szervezet nyerte el és használja a Segítő Vásárlás védjegyet országszerte. Bízunk abban, hogy ezek a termékek egyre szélesebb vásárlói körhöz jutnak el és egyre nagyobb teret kapnak a hazai piacon, hozzájárulva a fogyatékkal élő emberek társadalmi integrációjához. Kiállítással, webáruházzal is növeli a Segítő Vásárlás program keretében készült termékek ismertségét és elérhetőségét a Salva Vita Alapítvány.

A Lépéselőny Egyesület december 7 és 11 között várja a vásárlókat a Jerikó utca 3. alatti Rossmann áruházban, teljes nyitvatartási idő alatt (08:00-19:00). 

A megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élők által készített díszek: gyertyatartók, mécsesek, hűtőmágnesek, függő díszek már az ünnepi hangulatot idézik. Akár karácsonyi ajándékként is szolgálhatnak. 

Teljen az idei december a jótékonyság jegyében

KÖZTÜNK

VELÜNK 

ÉRTÜK

 

2015.12.03.