Rehabilitációs tevékenységek a Debreceni Szivárványházban

A családok életét könnyítik meg a fogyatékos fiatalok számára indított rehabilitációs tevékenységek szabadidős csoportjait a Debreceni Szivárványházban  NRehabilitációs tevékenységekkel várunk minden fogyatékkal élőtapközben rehabilitációs szakemberek felügyelete alatt áll, így az intézmény tehermentesíti a családot az egész napos gondozás alól. A Debreceni Szivárványház fogyatékos személyek nappali ellátású intézménye nagyon jó lehetőséget ad a gondozottaknak és családjuk számára egy élhetőbb élet megteremtéséhez.

Egyénre szabott rehabilitációs tevékenységek

Az intézményünkben dolgozó szakemberek megszervezik egyénre szabottan a napközbeni rehabilitációs foglalkozásokat gondjainkra bízott ellátottaknak. Más ellátási formákkal szemben ennek az ellátási formának hihetetlenül fontos előnye: Itt nem emelik ki a családi környezetből  az ellátottat. A Családdal együtt, közösen gondoskodunk a kliensről. Család és az intézmény együtt nyújtva segítséget!

Mire számíthat a hozzánk érkező?

A Debreceni Szivárványházban szabadidős programokkal (zenehallgatás, gyöngyfűzé, festés, rajzolás és egyéb foglalkozások keretében) egyénre szabottan végezzük a foglalkozásokat.

Fontosnak tartjuk, hogy gondozottjaink szívesen járjanak be hozzánk nap, mint nap, és élményekkel teli térjenek haza otthonukba, családjukhoz.