Pálya-és munkatanácsadással segítünk céljai megvalósításában!

munkatanácsadásA pálya-és munkatanácsadás segít abban, hogy gyorsuljon a szervezetben a saját belső tudáson és folyamatokon alapuló tudásátadás. Ezenkívül az új dolgozó sikeres munkahelyi integrációjának egyik kulcsa a megfelelően kiépített és hatékonyan működő mentori rendszer, ennek működtetéséhez nyújt segítséget ez a tréning.

Olyan munkáltatónak javasoljuk, akik szeretnék a fluktuációt lejjebb szorítani, mert a mentorálási tréning, ehhez nagyon nagy segítség. Ezen kívül a munkahelyi közösségre is pozitív hatással van, hiszen hozzájárul a kapcsolati háló gyorsabb kiépüléséhez, és a munkahelyi kommunikáció hatékonyabb áramlásához.

Lehetőséget biztosítunk egyéni pálya-és munkatanácsadásra.

Ennek mi az előnye? Az egyéni munkatanácsadás során az érdeklődő a döntéshozatalban kap segítséget, abban, hogy a megfelelő munkakört tudja kiválasztani, hogy piacképes szakma mellett döntsön, és további tapasztalatokat gyűjtsön. A pályatanácsadás során egy személyre szabott pályatervet dolgozunk ki, a tanácskérő önismeretének fejlesztése céljából. Sorra vesszük azokat a foglalkozásokat, amelyek a leginkább felkeltik az érdeklődését és ennek mentén haladunk tovább az önmegismerés felé.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségen további információt kaphat:

4026 Debrecen, Csap u. 36

Telefon: 52/321-666

Mobil: +36 20/577-7863

e-mail: foglalkoztatasikozpont@gmail.com