A munkavállalási kedv változása az iskolakezdés hatására

Munkavállalási szándékában segítünk a megtalálni az ideális munkáltatót azoknak akik egyedül nem boldogulnak.A munkavállalási kedv vagy a kényszer nőtt meg szeptemberben, azt mi nem szándékozunk megítélni. Az iskolakezdés óta közel félszázan kerestek fel bennünket: Segítsük őket munkába-állásukban! Segítsünk nekik megoldást találni munkavállalási nehézségeikre. Természetesen az óvoda és iskola kezdete előtt a családosok nem mertek lépni ott, ahol a gyermek felügyelete nem megoldott. Most viszont sokan, azért hogy ismét hasznosnak érezhessék magukat, anyagi nyomás miatt, vagy épp az egyedülléttől való félelmükben elkezdtek ismét munkát, állást keresni.

A munkavállalási tanácsadó segítsége miért szerencsés megoldás?

Mi itt a Debreceni Foglalkoztatási Központban azon fáradozunk nap mint nap, hogy megtaláljuk azokat a munkáltatókat, amelyek a munkavállalói oldalról felmerülő igényekre adnak megoldásokat. Míg a munkaügyi kirendeltségeken a munkahelyre kiajánlás nem személyes képességekre, meglévő iskolai végzettségekre és tapasztalatokra épít, addig tanácsadó munkatársaink azon fáradoznak, hogy hosszútávon működőképes elhelyezkedést kínáljanak, mindenki legnagyobb megelégedésére.

Az iskolakezdés bajjal jár

Természetesen tudjuk, hogy ilyenkor az is probléma, hogy a gyermekek ruhatárát fel kell frissíteni, a tanszerek egy része hatalmas költségekkel jár, és ez megrengeti azok életét is, akik megváltozott munkaképességük folytán már nem szívesen állnak munkába hosszú távon, viszont rövid időre érzik, hogy vissza kell lépni a munkavállalók sorába. Tudják értékelni azokat a megoldásokat, amelyekkel ha csak rövid ideig is, de erőt vesznek magukon, a tanévkezdés anyagi terheinek előteremtésére saját munkájukat is hozzáadhatják!

Kedvezmények és támogatások iskolakezdéshez

Természetesen ebben az évben sok olyan kedvezmény lépett érvénybe, amely a rászoruló családok életét nagyban megkönnyíti, ezek értékét nem kívánjuk lebecsülni. A gyermekétkeztetési támogatás, ami a nagycsaládosoknak jár . És akkor is, ha tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek van a családban szintén hatalmas segítség. Sajnos az iskolakezdési támogatásról azok, akiknek augusztus hónapban nem volt állása a támogatást tankönyvre, taneszközre és ruházatra nem kaphatták meg. Hiszen az munkáltatóhoz kötődik, a Cafeteria rendszeren keresztül kedvezményes adókulcs használatával. A Debreceni Foglalkoztatási Központban arra törekszünk, hogy azokkal a munkavállalókkal akik hosszú távon szeretnének családjuknak egy biztosabb megélhetést teremteni. Olyan állást tudjunk biztosítani, ahol a munkáltató a béren kívüli juttatásokkal is segíti a családok anyagi boldogulását. Természetesen erről mindig a munkáltató dönt a saját bérezési rendszerében, a mi célunk, a hosszútávú elhelyezkedés alapjainak megteremtése volt és marad is, a bérezésbe nem szólunk, nem szólhatunk bele.

Az első lépés a munkavállalási lépéselőny megszerzéséhez:

Oszd meg a Facebookon ezt a bejegyzést Debreceni ismerőseiddel, ha szerinted hasznos lehet az információ. Hogy van egy hely, ahova azok is bizakodva jöhetnek munkavállalási problémáikkal, akikkel már szinte senki nem foglalkozik. Legyen akár tartósan munkanélküli, vagy tartósan egészség károsult. Mi állandó munkahelyet fogunk keresni nekik anyagi terheik enyhítésére.

Keressen fel bennünket, hogy segíthessünk munkavállalási szándékát megvalósítani.

Ne csak az iskolakezdés hatására!

Önmagáért!

Hogy értékesebb tagja lehessen a családjának, és a társadalomnak!

Mert ennyi kell az egészségesebb Önbecsüléshez!

[button style=”light-yellow large embossed” link=”http://lepeselony.com/ugyfelfogadas/” target=”_blank” ]Elérhetősége a Munkavállalási Tanácsadásunknak[/button]