Munkába visszatérő édesanyáknak

Munkába visszatérő édesanyáknak segítségnyújtásA munkába visszatérni kívánó édesanyáknak szeretne segíteni a Lépéselőny Egyesület, a Debreceni Foglalkoztatási Központ intézményében működő Nóra- Pontban, a Nóra-Háló keretén belül.

Állást kereső gyes-en és gyed-en lévő anyukáknak közvetítünk telefonos, adminisztratív és egyéb hasonló jellegű irodai, szellemi munkákat!
Szükséges képességek:
– jó kommunikációs készség
– középfokú végzettség
– előnyt jelent bármilyen nyelvtudás

Jelentkezésüket várjuk:
06-52/321-666- os telefonon
Az önéletrajzokat email-ben várjuk:

foglalkoztatasikozpont@gmail.com

Azok a kisgyermekes édesanyák, akik vissza kívánnak térni a munka világába
a debreceni Nóra-Háló –ban hasznos információkat kaphatnak a következő dolgokról is:

– Hogyan vehetik igénybe a gyermek 6 hónapos korától a gyed extrát.
– A gyed extra minden 2 év alatti gyermek után külön-külön kiknek jár.
– Igaz e, hogy az az anyuka, akinek két 2 év alatti gyermeke van és visszatér dolgozni – akár részmunkaidőben is – a fizetése mellett két gyedet kap?
és még számtalan hasonló fontos és hasznos információról tájékozódhat mindaz aki vissza akar térni a munkába, bababarát környezetben, a Debreceni Foglalkoztatási Központ Nóra-Pont –jában, ahol az esélyegyenlőség megteremtésén dolgozunk, ismételten dolgozni akaró és nehéz helyzetbe került nők, édesanyák érdekében.
Az összes Szolgáltatás a hozzánk forduló minden munkakereső – munkába visszatérni kívánó nő és édesanya számára térítésmentes
A Nóra-Pont új címe és ügyfélfogadási ideje ITT elérhető, a Debrecen Plázában eddig megismert Ügyfélfogadási idő és Nóra-Pont helyett.

“Csodálatos az, amit egy nő megbír! – Egy nő, aki anya; – egy anya, aki szeret.”
-Jókai Mór: A Kőszívű ember fiai c. regényéből