Munkaközvetítés másképp! -felfedezett minket a fémipar is-

Munka Közvetítés élőben!Munkaközvetítés szolgáltatásunk egyre nagyobb érdeklődést vált ki a munkáltatók és a munkavállalók körében is!

Miért népszerű egy kis munkaközvetítő iroda, mint a Debreceni Foglalkoztatási Központ?
Természetesen, sok jót elmondhatunk a kellemesen otthonos munkakörnyezetre, a kedves munkatársak emberi hozzáállására. Mégsem ez a legfontosabb, főleg azoknál akik kétségbeesetten próbálnak mihamarabb munkát találni.

Jelenleg a legnagyobb kihívás fém megmunkálásában jártas munkaerő felkutatása, közel tucatnyi munkaállomásra, nem a Dunántúlra, hanem ide Debrecenbe, helyi vállalkozások bővítéséhez! Lángvágó, hegesztő, lakatos, fém megmunkáló munkakörökre szeretnénk megtalálni a megfelelő munkaerőt.
Ha tudsz ilyen irányú végzettséggel szakembert a környezetedben, aki épp munkát keres örülne, ha megosztanád vele.

Miért szükséges a munkaközvetítés a mai világban?

Ahhoz, hogy cégednél megfelelő munkatársi gárda alakulhasson ki, szükséges egy személyzeti ügyekben, kiválasztásban jártas szakértő segítsége! Ezt adjuk mi a vállalkozásoknak!
Miben vagyunk jobbak a munkakeresők-munkavállalók visszajelzései alapján?
Csak olyan munkalehetőségeket fogunk keresni, amiben kompetens a munkakereső, pont azért hogy esélye legyen munkavállalóvá válni, egy jó munkahelyi kollektívában megtalálni a helyét és a számításait is, méghozzá ne rövid távra!
Szörnyű látni, hogy mennyire elterjedt az a gyakorlat, hogy a munkavállalót sokszor csak ideig óráig szerződtetik, esetleg be sem jelentik! Egy olyan munkaközvetítő irodát és kultúrát alakítottunk ki, hogy akik hozzánk fordulnak, egyéni módon vannak kezelve, kiemelt figyelemmel, emberi hangon megszólítva!