Motivációs tréning

Motivációs tréning munkáltatóknakOlyan munkáltatóknak javasoljuk a tréninget, akik szeretnék mind jobban elérni azt, hogy a munkavállalói ne csak a fizetésükért. Hanem az elkötelezettségük miatt végezzék munkájukat.
A trénig összesített időtartama 16 órás időkeretbe van ágyazva, és 12-15 fő résztvevővel indítható, mivel úgy találtuk, hogy ezzel a létszámmal a legoptimálisabb megtartani.

A munkáltatók egyik nagyon régi idealizált vágya, hogy hatékonyan motiválja dolgozóit a jobb teljesítmények elérésére. Mindeközben egy kiemelkedő vezető igyekszik megakadályozni a teljesítmény elvárások okozta a frusztráció kialakulását a munkavállalóiban. Vagy akár szélsőséges esetekben az együttműködés megtagadását, a nem tervezett fluktuációt.

Minden ember más, az embereket különböző

Mindenkit más módon motiválhatjuk arra, hogy jobban teljesítsenek. Ha egy embert megtanítunk hogyan képes munkájában önmagát motiválni az által: Hogy megtalálja munkája elvégzésében az örömöt. Elvégzett munkája eredményeiben megtalálja a sikereket és a büszkeséget a létrehozott érték miatt. Akkor az így motivált a munkaerőnek a hatékonyságát megtöbbszöröztük.

A motiválatlan munkaerő, aki nem érzi azt: Van értelme a munkájának! Az nem fogja magából kihozni a maximumot, csak a minimálisan elvárhatót. Egészségi és pszichés állapota is romlani fog. Végül teljesen alkalmatlanná teheti magát a munkájának elvégzésére egyes kirívó esetekben, viszont ami általánosan elmondható: Nem fog hatékonyan dolgozni a munkáltató céljainak elérése érdekben.
A tréning során sorra vesszük lehetséges ösztönző megoldásokat, és kitérünk a jó motivációs rendszerek kritériumaira is, életből vett példákon keresztül.