Megjelent a Zöld kódex 2017.

zöld kódex 2017. Energiaválság, környezetvédelem, „fenntartható” fejlődés, ökotudatos-takarékos életmód és testi-lelki-szellemi egészség.Megjelent a Zöld kódex 2017. kiadvány, de miért fontos ez nekünk? A Lépéselőny Egyesület is elkötelezett a fenntartható fejlődés iránt, ez a kiadvány pedig a témát nem csak felületesen járja körül, hanem egy igazi szakértő szemével.
Tóth Csaba Tamás biológus-biotechnológus  ezen a szűrőn keresztül, lényegretörően, de mindvégig
olvasmányosan és közérthetően adja át az ismereteket.

Miről szól a Zöld kódex?

Energiaválság, tudatos környezetvédelem, fenntartható fejlődés, ökotudatos életmód és a takarékosság a hétköznapokban. A testi-lelki- szellemi egészség lehetősége mai világunkban. Ezekről rengeteg információ áll rendelkezésünkre környezetünkben, de eddig nem volt rendszerezve mindez a tudás. Az internet pedig mint forrás lassan hitelét veszíti ezekben a témákban. Épp ezért lényeges, hogy lektorálásában több neves fizikus, mérnök, vegyész, környezetkutató és agronómus vesz részt. A képi megjelenés színvonalát képzőművészek, fotósok munkáival emeli magasabb szintre a kötetet.

Miért adunk számot Tóth Csaba Tamás könyvéről?

Mert jó!
Persze a civil összefogás erejét is említhetnénk, és azt is, hogy partnerek vagyunk ebben a kezdeményezésben, de a lényeg mégsem ez, hanem maga az elv, ami mögötte van! Mi fontosnak tatjuk, hogy a megfelelő információ eljusson mindenkihez! Ha szeretnél hozzájutni, gyere el hozzánk, a Lépéselőny Egyesület ebben is segít, hogy a Zöld kódex ne egy hangzatos könyvcím legyen számodra, hanem eljuthasson hozzád, hozzájuthass, és része legyen életednek az üzenete!