Megjelent az AGORA szeptemberi száma!

AGORA
Az AGORA Információs és Kereskedelmi Kiadvány, olyan ingyenes, nyomtatott, független médium, amely a társadalmi értékek és felelősségvállalás fontosságát hivatott széles körben hangsúlyozni. Állandó rovataink szolgálnak e cél kifejezésére, valamint minden szám egy-egy kiemelt tematika köré összpontosul. 
Az AGORA újság pdf. formátumának letöltése: ITT
 

A tartalomból

PROGRAMAJÁNLÓ
Szerelemcsütörtök
Anyacsavargók
Lélekszerda
PÁLYÁZAT
Én a munka világában
A Lépéselőny Egyesület alkotás-pályázatot hirdet
IRODALOM
Debrecen is „Szeretemváros”
ÁLLÁSPONT
Módosult a megváltozott munka-képességűek ellátásával kapcso-latos rendelet
ADOMÁNYOSZTÁS
A Lépéselőny Egyesület ruha-és játékadományt osztott
KÉPZÉS
A Debreceni Foglalkoztatási Köz-pont ingyenes számítógép fel-használói képzést indít

HIRDESS AZ AGORA ÚJSÁGBAN! 

Az újság havonta jelenik meg, közel kétezres példányszámban. Célzott közönségéhez terjesztési pontok juttatják el.

A periodika küldetése kettős: egyrészt az olvasóink körében a legfontosabb értékek (család, önsegítés, öngondoskodás, egészségmegőrzés, korosztályok közötti szolidaritás stb.) közvetítése, a mindennapokban és a társadalom egészébe vetett hit visszaadása; másrészt a család- ésfogyasztóbarát kis- és nagyvállalkozások számára kedvezményes hirdetési felület biztosítása a jövő marketing és PR tevékenységére éAGORApítve. Ezen célokat az újság állandó tematikus rovatai biztosítják.

Újságunk kedvezményes hirdetési felület nyújt az alábbi anyagok megjelentetésére, széles körben való elterjesztésére. (Partnereink számára további kedvezményeket biztosítunk).

  • PR cikkek
  • sajtóközlemények
  • reklámok
  • apróhirdetések
  • híradás egyesületi, szervezeti eseményekről

Amennyiben az Ön cége is szeretne részese lenni az XXI. század társadalmi elvein alapuló marketingnek, elősegítve a társadalmi igazságosság elterjedését, s eközben költségeket megtakarítva kíván eljutni célzott közönséghez, akkor az AGORA erre kiváló megoldást nyújt.