Megjelent az AGORA decemberi száma!

kepkivagas
Az AGORA Információs és Kereskedelmi Kiadvány, olyan ingyenes, nyomtatott, független médium, amely a társadalmi értékek és felelősségvállalás fontosságát hivatott széles körben hangsúlyozni. Állandó rovataink szolgálnak e cél kifejezésére, valamint minden szám egy-egy kiemelt tematika köré összpontosul. 
Az AGORA decemberi számának pdf. formátumának letöltése:itt

Az AGORA decemberi tartalmából

ÁLLÁSPONT
Szivárványház, mint debreceni közösségépítő erő
ÁLLÁSPONT
Vállalj iskolai közösségi szolgálatot a Lépéselőny Egyesületnél!
ARANYPARTNER EGYESÜLET
MELLÉKLETE
MŰVÉSZET
„A mai kor emberének festek” Beszélgetés Kiss Áfra Mária festőművésznővel
KÉPZÉS
A SIKK Egyesület által indított számítógépes felhasználói képzés sikere

HIRDESSEN AZ AGORA ÚJSÁGBAN! 

Az újság havonta jelenik meg, közel kétezres példányszámban. Célzott közönségéhez terjesztési pontok juttatják el.

A periodika küldetése kettős: egyrészt az olvasóink körében a legfontosabb értékek (család, önsegítés, öngondoskodás, egészségmegőrzés, korosztályok közötti szolidaritás stb.) közvetítése, a mindennapokban és a társadalom egészébe vetett hit visszaadása; másrészt a család- és fogyasztóbarát kis- és nagyvállalkozások számára kedvezményes hirdetési felület biztosítása a jövő marketing és PR tevékenységére éAGORApítve. Ezen célokat az újság állandó tematikus rovatai biztosítják.

Újságunk kedvezményes hirdetési felület nyújt az alábbi anyagok megjelentetésére, széles körben való elterjesztésére. (Partnereink számára további kedvezményeket biztosítunk).

  • PR cikkek
  • sajtóközlemények
  • reklámok
  • apróhirdetések
  • híradás egyesületi, szervezeti eseményekről

Amennyiben az Ön cége is szeretne részese lenni az XXI. század társadalmi elvein alapuló marketingnek, elősegítve a társadalmi igazságosság elterjedését, s eközben költségeket megtakarítva kíván eljutni célzott közönséghez, akkor az AGORA erre kiváló megoldást nyújt.

2016.12.15.