Már csak a nyelvvizsga hiányzik?

diplomához nyelvvizsga

Csak a nyelvvizsgád hiányzik a diplomádhoz? Megvan már az államvizsgád is? A finish előtt állsz de a nyelvvizsga hiányzik ahhoz, hogy végre a kezedben tarthasd a hőn áhított diplomádat? Most egy teljesen ingyenes nyelvtanfolyamon vehetsz részt a Kormány jóvoltából. 300 ezer forintos támogatást kaphatsz! 

Összesen tízezer diák élhet ezzel a lehetőséggel, légy köztük Te is. Ez a tízezres létszámkeret tulajdonképpen lefedi azok táborának egy ötödét akiknek már csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomájukhoz. Így tulajdonképpen nagyon sokan kapnak lehetőséget!

Idén összesen 3 milliárd forint áll rendelkezésre a diplomamentésre. Ők azok, akik már nem rendelkeznek hallgatói jogviszonnyal, diplomájukhoz már csak a nyelvvizsga kell.

Könnyebb azoknak, akik olyan szintű nyelvtudással már rendelkeznek, hogy év végéig szert tegyenek a szükséges nyelvvizsga papírokra.

Ez a támogatás fejenként maximum 300 ezer forintot jelent, melyből a három világnyelvek egyikének a tanulását biztosítják, így választani lehet a német, az angol és a francia nyelvek között.
Nagyon jó lehetőség, de azért mindenképpen érdemes átgondolni a jelentkezést, mielőtt belevágnánk, ugyanis ha a feltételeket nem teljesítik, vissza kell fizetni a pénzt!

(Forrás: palyazatfigyelo.info)

http://palyazatfigyelo.info/2014/07/07/300-ezer-forintos-tamogatast-kaphatsz.php