Részt vettünk a III. Debreceni Állásbörzén!

DSCN3567

A III. Debreceni Állásbörzének ez alkalommal is a Debrecen Plaza adott helyet április 15-én, ahol a régió legstabilabb munkáltatói kínáltak álláslehetőséget. A Lépéselőny Egyesület munkatársai is a helyszínen fogadták azokat az álláskeresőket, akik a képzettségüknek megfelelő pozícióban szeretnének elhelyezkedni. 

A Debreceni Állásbörze a hasonló jellegű rendezvényektől eltérően nem csupán egy célcsoport, de minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott – legyen szó hosszú ideje munkanélküliekről, fiatalokról, a munkaerő-piacra visszatérő édesanyákról vagy olyan aktív dolgozókról, akik szívesen váltanának.

Foglalkoztatási központként igyekeztünk bemutatni azokat a lehetőségeket, amelyekkel hozzájárulhatunk a munkakeresők életminőségének javításához. Állásajánlatainkon kívül sokan érdeklődtek tréningeink, fejlesztő képzéseink iránt. Például a pálya -és munkatanácsadás során az érdeklődő a döntéshozatalban kap segítséget, abban, hogy a megfelelő munkakört tudja kiválasztani, hogy piacképes szakma mellett döntsön, és további tapasztalatokat gyűjtsön. Álláskeresési technikák tréningünk iránt is érdeklődtek, hiszen sokszor nehézséget okoz egy jó önéletrajz vagy motivációs levél összeállítása.

DSCN3571

Kismamák lépéselőnyben!

Egyesületünk kiemelt figyelmet szentel a GYED-ről, GYES-ről visszatérő kismamáknak, akik számára elindítottuk „Anyaerő, Munkaerő” gyakorlatorientált tréningünket. Az Állásbörzén több kisgyermekes nő megállt standunk előtt, akiknek bemutattuk a programot és a visszajelzések alapján érdekli őket tréningünk.

Lelki egészségmegőrzés a III. Debreceni Állásbörzén is

Az egyesületünk iránt érdeklődőket meginvitáltuk állandó programsorozatunkra, a Lélekszerdára. Ennek keretében ugyanis megismerhetik az önfejlesztés és öntudatosság fontosságát, ami elengedhetetlen, ha el akarnak helyezkedni a munkaerő-piacon. Tisztában kell lenniük adottságaikkal, kompetenciáikkal, képességeiket pedig lélekműhelyünkben kitűnően erősíthetik.

Mindent összegezve egy sikeres napot zártunk, reméljük, hogy szolgáltatásaink felkeltették a résztvevők érdeklődését és bizalommal fordulnak hozzánk.

Elérhetőségünk: 

Lépéselőny Közhasznú Egyesület
4026 Debrecen, Csap utca 36.
Telefon/Fax: 52/321-666
Mobil: 20/577-7863
E-mail: foglalkoztatasikozpont@gmail.com