Legyen részese új képzésünknek! Az életvezetés tudománya csak egy karnyújtásnyira van.

Életvezetési Tanácsadás alapkurzus

A Lépéselőny Egyesület életvezetési tanácsadó alapkurzust indít október 1-től Debrecenben. Tíz  héten át, hetente három órás programokkal és tapasztalt oktatóval várjuk az érdeklődőket. Jelentkezési határidő szeptember 30. 

Mi az a Life Coach? 

A coaching egy tanácsadási technika, ami az önismeret fejlesztésén keresztül segíti hozzá az embereket céljaik gyorsabb és könnyebb eléréséhez. Ennek a hivatásnak az a különlegessége, hogy életeket változtat meg, pozitív irányban.

Az Amerikai Egyesült Államokból indult. A 80-as években az ott dolgozó pszichoterapeuták észrevették, hogy tanácsokra nemcsak krízisben levő embereknek lehet szükségük, hanem azon egészséges embereknek is, akik szeretnék magukból a legtöbbet kihozni, hogy boldogabbak, sikeresebbek legyenek.

Az angol kifejezést magyarul leginkább a „sikertréning” kifejezéssel helyettesíthetjük. A megszerzett készségek, kompetenciák együttese az élet számos területén hatékonyan felhasználható: konfliktus- és stressz kezelésre, életvezetésbeli változtatások megvalósítására, önfejlesztésre, az önreflexió erősítésére.

Kinek ajánljuk? 

–       mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat:

–       akik üzlettulajdonosok, vezetők, menedzserek és szeretnének a képzésünkön elsajátítható kompetenciákkal hatékonyabbá, eredményesebbé válni,

–       akik a jelenlegi munkájukhoz kapcsolódóan jól tudják használni a coaching ismetereket: pl. tanácsadók, mentorok, HR területen dolgozók, különböző segítő, gyógyító szakmákban dolgozók.

–       akikhez szívesen fordulnak buzdításért és szeretnék a motiválás módját, eszközeit tudatosan, szakszerűen alkalmazni, és akár kiegészítő bevételi forráshoz szeretnének jutni,

–       akik szeretnék önmagukat fejleszteni, magánéletüket, karrierjüket sikeresebbé tenni.

Jelentkezési határidő:

Szeptember 30. Kedd

Képzés Időpont: Október 1. Szerdától

Információ és jelentkezés:

Szücs Nóra: 20/383-0277