Kulcskompetenciák elsajátítása az álláskeresés ideje alatt

Kulcsképességeink fejlesztése alapvető, hiszen hatással van arra, hogyan vesszük az akadályokat a munka világában, mennyire vagyunk alkalmasak egy pozícióra.

Kulcsképességeink fejlesztése alapvető, hiszen hatással van arra, hogyan vesszük az akadályokat a munka világában, mennyire vagyunk alkalmasak egy pozícióra. Egyesületünknél olyan képzések segítenek, mint az álláskeresési tréning, konfliktuskezelés és asszertivitás tréning, tanulástechnika tréning. Ezen képzések továbbhaladási irányt mutatnak, erősítik a motivációt és az önbecsülést. 

Megszerezhető kompetenciák: problémamegoldás, kreativitás, tanulási, gondolkodási képesség indoklási-értelmezési képesség, kooperációs-kommunikációs képesség, felelősségvállalás, önállóság, teljesítőképesség elsajátítása.

  • „Álláskeresési” tréning: az álláskeresési technikák célja, állásinformáció források, az álláskeresés szereplői, személyes találkozás a munkáltatóval, szituációs helyzetgyakorlatok, konfliktus kezelése, gyakorlati tapasztalatok az álláskeresésben, az első interjú szabályai, alkalmi, átmeneti-és állandó munkalehetőségek, munkahellyel kapcsolatos elvárásaink, félelmeink.
  • „Ügyfélkapcsolati” tréning: ügyfélkapcsolat alapjai, technikai és humán intelligencia, ki az ügyfél, kommunikációs ismeretek, ügyfélmegtartás törvényei.
  • „Konfliktuskezelés és asszertivitás” tréning: személyiség megerősítése, konfliktus kezelési technikák elsajátítása, probléma-megoldási alternatívák alkalmazása konfliktusos élethelyzetben.
  • „Tanulástechnika” tréning: a tanulás fizikai körülményei, teljesítményszorongás, szövegértés, lényegkiemelés, a tanulás 5 lépcsős módszere.
  • „Motivációs” tréning: önismeret fejlesztése, munkamotivációs képességek felismerése és fejlesztése.

Amennyiben érdeklődik képzéseink iránt, kérjük keresse munkatársainkat.

Ha támogatná tréningeink fejlesztését, kérjük szavazzon egyesületünkre a TESCO áruházakban. Köszönjük!

Hogyan lehet szavazni?

A vásárlók minden vásárlást követően egy zsetont kapnak a pénztáraknál, amellyel a számukra legszimpatikusabb programra szavazhatnak. A Lépéselőny Egyesületre az alábbi TESCO áruházakban lehet szavazni:

  • 4031 Debrecen, Kishegyesi út 1-11
  • 4225 Debrecen, Szentgyörgyfalvi u. 9.
  • 4030 Debrecen, Mikerpércsi út 73/a
  • Debrecen, Piac u. 16.

 

2016.05.19.