Kommunikációs tréning szervezeti fejlesztésekhez, Hajdú-Bihar megyei munkáltatóknak

Kommunikációs Tréningünket olyan munkáltatóknak ajánljuk, akik eredményessége nő. Illetve épülő szervezeti kultúrával működik, és kifejezetten fontos a megfelelő szervezeten belüli kommunikáció fejlesztése, egyértelműbbé tétele a hatékonyság érdekében.

A Tréning 20 órát vesz igénybe, talán ez a legrugalmasabban kezelhető személyzeti fejlesztő képzésünk. Aminek  létszámban 2-12 résztvevővel is indítható annak hatékonyságát megzőrízve

kommunikációs félreértések nélküli belső kommunikációKommunikációs Tréningünkre miért lehet szükség egy átlátható cégnél is?

Tréningünk során a sikeres, hatékony kommunikáció technikáját sajátítsák el résztvevőink. Magasabb szintre fejlesztve saját kommunikációjukat és beszédtechnikájukat. A képzés célja, hogy képes legyen a résztvevő minden közlési folyamatot és helyzetet képes legyen eredményesen kezelni. Saját hitelességét megszilárdítani, megőrizni. A kommunikáció speciális módszerét jelenti az első osztályú kiszolgálás tréning, mely segítséget nyújt abban: A kereskedelemben, vagy szolgáltatás értékesítésével foglalkozó személyek a legmegfelelőbb kommunikációs módszert használva tudják elérni. Elsajátítani a módszert amitől elégedetten távozzanak tőlük vásárlóik, partnereik.