Net-Work Internettel a nők munkába állás lehetőségeiről

Munkába állás az Interneten lehetséges e? A „Net-Work Internettel a nők munkába állásáért” címmel ingyenes számítástechnika klub indult a nők munkába állása érdekében a MAG Zrt. támogatásával.

Munkába állás a neten

Helyszín: Hajdú-Bihar megye 3 településén:

Debrecenben

Hajdúböszörményben

Püspökladányban

Számítástechnikai klub a nők munkába állásáért:

Az informatikai képességek fejlesztése, a nők munkába állásának érdekében. Azokat az alapvető számítógépes ismereteket kívánjuk megismertetni a résztvevőkkel, amik az irodai munkavégzéshez, vagy egy önéletrajz megírásához elengedhetetlenek.

Időpont: 10 héten keresztül, heti 1 alkalommal 3 óra

Összesen 30 órában. /Augusztustól/

Számítástechnikai kurzus lehetőség! A teljes program részeként egy 40 alkalomból álló számítástechnikai kurzust tervezünk. Az első 10 ingyenes alkalmat jelent, további 30 alkalomra lehet jelentkezni, ami 750 Ft/óra* 3 óra = 2250 ft/alkalom, 30 alkalom összesen 67 500, ebből SZJA kedvezményként visszajár 30%, tehát egy 40 alkalomból álló, 120 órás számítástechnikai kurzus 47 250 Ft-ba kerül.

Az igénybevétel feltételei:

Vállalkozásoknak:

– Vállalkozásonként min. 2 fő jelentkezése (alkalmazott, segítő családtag, tag), ill. a teljes kurzus vállalása. A befizetett összeg közcélú adomány, adókedvezményre jogosít.

Munkanélkülieknek:

– Munkanélküliek esetén a 10 alkalom vállalása (további órákat nem szükséges venni)

Nem munkanélkülieknek:

– Nem munkanélküli magánszemélyek részére teljes kurzus vállalása. A befizetett összeg 30%-a az SZJA törvény szerint közcélú adomány, adókedvezményre jogosít.

 

Várjuk érdeklődését, jelentkezését az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 Az 52/321-666, 20/577-8900 telefonszámon, vagy személyesen: Debrecen, Petőfi tér 12. I.em. 150. sz. alatti (a nagyállomási 5 emeletes épület mellett) projektirodánkban.

AKTUÁLIS KÉPZÉSEINK ÉS TANFOLYAMAINK